fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Hvem kan stoppe mægtige Real Madrid?!

Det spanske storhold Real Madrid, har være alt og aldeles overlegne, og slutter denne halvsæson af med at være ubesejret.

Det var forventet at spanierne ville indlede året med et højt niveau, og en kæmpe sult efter endnu et trofæ i den spanske liga, og et i Euroleague, som de nær havde fået sidste år. Men ingen havde dog forudset at de ville gå ubesejrede ind i det nye år.

Real Madrid spillede lørdag aften årets sidste turneringskamp i den spanske Liga Endesa, men ikke en hvilken som helst turneringskamp. Der er nemlig tale om El Classico kampen mellem Real Madrid og FC Barcelona. En kamp hvor kongeklubben vandt, og hvor de kunne notere deres 25 sejr i træk i år, værd at bemærke i alle turneringer de har deltaget i.

Real Madrid vandt over storrivalerne fra Barcelona med 98-84, i en kamp hvor hele otte af ”Los Blancos” spillere ramte minimum en treer, og hvor de førte fra første minut af. De bedste i den hvide trøje var Rudy Fernandez med 18 point efterfulgt af Sergio Rodriguez med 15 og Nikola Mirotic med 14 point.

Læs også: Oversigt over Top 16 i Euroleague

Dermed er Real Madrid ubesejret i 13 kampe i den spanske Liga Endesa, og befinder sig på en første plads foran Valencia med 11 sejre og 2 nederlag, og Barcelona på tredje pladsen med 9 sejre og 4 nederlag.

I Euroleague har Real Madrid ligeledes været suveræne, og vundet alle deres kampe, hvor ingen hold har været i nærheden af at slå madrilenerne. Dog kan det dog understreges at modstanderne i gruppen ikke just har været nogle af de stærkeste hold fra Europa, og at det derfor har været en nem opgave at trille videre til Top 16 fasen i Euroleague.

– I’m thrilled with the 25 straight wins. It’s an incredible and impressive record. But I’m the coach of a team that knows that the competition doesn’t end with this record. The Top 16 starts next week, udtalte Real Madrids cheftræner til holdets hjemmeside efter kampen.

Det bliver spændende at se om Pablo Laso’s mandskab kan fortsætte denne fantastiske stime i den resterende del af sæsonen i det nye år.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

Internationalt

Real Madrids 13-årige stortalent Mahamadou Landoure høstede stor opmærksomhed, da han i den spanske U14-pokalfinale leverede svimlende 56 point, 33 rebounds og fem blocks...

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.