Internationalt

Gilling og co. tog overraskende sejr over Iffe og co.

Der var danskermøde i Spanien i aftes, da Gabriel Iffe Lundberg og Manrese tog i mod Jonathan Gilling og Coruna.

Hjemmeholdet som blev anført af Iffe Lundberg, kom bedst planmæssigt bedst fra start. Efter de første ti minutter førte topholdet med 25-17.

Manrese havde inden kampen blot tabt to ud af holdets 11 kampe, så det var noget overraskende, at Jonathan Gilling og Coruna kom tilbage i kampen.

Anden periode endte 12-16 til gæsterne, som derfor fik hentet en smule ind på forspringet før pausen. Coruna fortsatte efter pausen, hvor de endnu engang hev fire point ind på Manrese, til en stilling på 51-51 inden de sidste ti minutter.

Mens Gabriel Iffe Lundberg havde god succes fra toeren, med 4/5 ramte, så gav treeren ham lidt større problemer med 0/6. Gilling derimod havde bedre succes fra distancen, da han satte 3/6 forsøg nettet bag treeren. Gilling ramte pudsigt nok ingen toeren i kampen.

I kampens sidste periode kom der i den grad fart over feltet, hvilket endte ud til Corunas fordel. 24-30 endte sidste periode, og det var derfor Gilling og co. der kunne hive armende i vejret til en tiltrængt sejr. Det var blot holdets fjerde sejr i sæsonen.

Gabriel Iffe Lundberg endte på 13 point, 4 rebounds, 1 assist og 1 steal.

Jonathan Gilling endte på 12 point, 4 rebounds og 2 assist.

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Nyhedsoversigt

Grækenland gør comeback efter 16 år, og USA stiller stærkt op.

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

Holbæk-Stenhus har været på rov i Spanien, hvor de har hentet 20-årige Bernard Edokpayi.

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

Dansk-Amerikanske Shavon Shields sikrer sit tredje mesterskab i træk for Milano.

Her er en status på de aktuelle finalestillinger og højdepunkter fra de førende ligaer i Tyrkiet, Italien, Grækenland, Frankrig og Spanien.

Armani Milano

Milano sikrede sig sejren i en intens og nervepirrende kamp 3 mod Virtus Bologna i går.

Lørdag aften bragede Virtus Bologna og Olimpia Milano sammen i kamp 2 af finaleserien, som Bologna denne gang vandt med 72-64. Serien står nu...