fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Gilling og co. tog overraskende sejr over Iffe og co.

Der var danskermøde i Spanien i aftes, da Gabriel Iffe Lundberg og Manrese tog i mod Jonathan Gilling og Coruna.

Hjemmeholdet som blev anført af Iffe Lundberg, kom bedst planmæssigt bedst fra start. Efter de første ti minutter førte topholdet med 25-17.

Manrese havde inden kampen blot tabt to ud af holdets 11 kampe, så det var noget overraskende, at Jonathan Gilling og Coruna kom tilbage i kampen.

Anden periode endte 12-16 til gæsterne, som derfor fik hentet en smule ind på forspringet før pausen. Coruna fortsatte efter pausen, hvor de endnu engang hev fire point ind på Manrese, til en stilling på 51-51 inden de sidste ti minutter.

Mens Gabriel Iffe Lundberg havde god succes fra toeren, med 4/5 ramte, så gav treeren ham lidt større problemer med 0/6. Gilling derimod havde bedre succes fra distancen, da han satte 3/6 forsøg nettet bag treeren. Gilling ramte pudsigt nok ingen toeren i kampen.

I kampens sidste periode kom der i den grad fart over feltet, hvilket endte ud til Corunas fordel. 24-30 endte sidste periode, og det var derfor Gilling og co. der kunne hive armende i vejret til en tiltrængt sejr. Det var blot holdets fjerde sejr i sæsonen.

Gabriel Iffe Lundberg endte på 13 point, 4 rebounds, 1 assist og 1 steal.

Jonathan Gilling endte på 12 point, 4 rebounds og 2 assist.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Landshold

Fredag aften spillede Danmark deres første kvalifikationskamp til Eurobasket 2025, hvor modstanderen hed Georgien. Efter en langsom start kæmpede holdet i rødt og hvidt...

Eurobasket

Danmarks Basketballforbund oplyser på sociale medier, at bruttotruppen er blevet skåret ned til 15 mand. Det er de 15 mand, der udgør truppen til...

Internationalt

Jonathan Klussmann var i hopla, da danskerens mandskab Fundación Globalcaja La Roda i weekenden hentede sæsonens sjette sejr.

EuroLeague

Fredag aften er der EuroLeague-basketball med dobbelt op på spillere, der er vokset op i dansk basketball. Gabriel Iffe Lundberg skal møde den dansk-israelske...

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil, Gabriel Iffe Lundberg, er ikke en del af den Virtus Segafredo Bologna-trup, som i disse dage spiller træningskampe.

FIBA World Cup

Letland kom tilbage i en tæt kamp med de forsvarende verdensmestre fra Spanien og vandt 74-69.

FIBA

Anden runde i FIBA World Cup 2023 står for døren. Se hvilke hold, der fortsat er med i kampen om VM-titlen, lige her.

FIBA

FIBA World Cup 2023 bliver ved med at levere. Mandag bød på to historiske sejre, endnu en pragtpræstation af Luka Doncic, en sikker amerikansk...