fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Esben Reinholt tilbage til Italien

Efter et år i LEB Gold i den anden bedste række i Spanien er unge Esben Reinholt tilbage i Italien.

Dinamo Sassari har her til aften meldt ud på deres facebook side at danske Esben Reinholt er tilbage i klubben for den kommende sæson, og dette kan den danske forward se meget frem til, og ligeledes kan de danske fans.

Hans sidste ophold i klubben var ikke den mest succesfulde i og med at klubben ikke udnyttede danskeren, da rosteren i ligaen var fyldt op. Danskeren fik dog chancen i EuroCuppen, men stadigvæk ikke nær så meget som han selv og mange andre havde regnet med. Derfor snuppede han et ophold i Spanien i Forca Lleida.

Flotte præstationer for landsholdet

Esben Reinholt har i endnu en omgang været en af de store profiler på det danske landshold. Med 14 point, 3.5 rebounds 2 assists og 1 steal pr. kamp var han en af danmarks bedste spillere ved kvalifikationen til Eurobasket 2015 denne sommer.

Læs også: Esben Reinholt: Det sker at vi unge får en ”bag-flad”

Esben viste sit blandt andet sit store potentiale mod blandt andet Makedonien og Hviderusland på hjemmebane, hvor han scorede henholdsvis 16 og 17 point. Forhåbentligt kan han overføre disse præstationer og samme energi til hans ”gamle” nye klub i den kommende sæson.

Tilbage til Dinamo Sassari

Nu er han tilbage i Sassari, og man kunne håbe på at situationen ser anderledes ud end første gang. Ligeledes kan man kun glæde sig over at Esben i den kommende sæson kunne få mulighed for at præsentere sit navn på den helt store scene, nemlig Euroleague.

Dinamo Sassari er nemlig med i det gode selskab i den kommende sæson, hvor de blandt andet møder Real Madrid, Anadolu Efes, Zalgiris Kaunas og Nizhny Novgorod. Man kan derfor kun krydse finge at den danske forward får muligheden til at folde sig ud i den bedste europæiske turnering i den kommende sæson, og ikke mindst i den bedste italienske liga.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears´ 17-årige stjerneskud Frederik Drejer Erichsen kom godt fra land til ungdomsturneringen Adidas Next Generation Tournament i Dubai, da han med 11 point...

Armani Milano

Det danske landsholdsemne Shavon Shields skrev tidligere på ugen historie, da han med ti point mod AS Monaco blev den mest scorende EA7 Emporio...

Bakken Bears

Frederik Drejer Erichsen skal i den kommende weekend deltage i ungdommens EuroLeague i Dubai, hvor han kommer til at møde nogle af Europas største...

EuroLeague

Der er måske en stor (!) pose penge på vej til EuroLeague fra Dubai, der angiveligt drømmer om at blive værter for EuroLeague´s Final...

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Nyhedsoversigt

Shavon Shields misser de kommende landskampe mod Georgien og Finland, da han har brug for at restituere ovenpå en skade.

Armani Milano

Shavon Shields var her, der og alle vegne for Milano, da Shields og co. torsdag besejrede Real Madrid i EuroLeague med 81-76.

EuroLeague

Real Madrids Dzanan Musa er blevet kåret til månedens spiller i EuroLeague efter en flot januar-måned, hvor han blandt andet leverede en historisk præstation...