fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Esben Reinholt tilbage til Italien

Efter et år i LEB Gold i den anden bedste række i Spanien er unge Esben Reinholt tilbage i Italien.

Dinamo Sassari har her til aften meldt ud på deres facebook side at danske Esben Reinholt er tilbage i klubben for den kommende sæson, og dette kan den danske forward se meget frem til, og ligeledes kan de danske fans.

Hans sidste ophold i klubben var ikke den mest succesfulde i og med at klubben ikke udnyttede danskeren, da rosteren i ligaen var fyldt op. Danskeren fik dog chancen i EuroCuppen, men stadigvæk ikke nær så meget som han selv og mange andre havde regnet med. Derfor snuppede han et ophold i Spanien i Forca Lleida.

Flotte præstationer for landsholdet

Esben Reinholt har i endnu en omgang været en af de store profiler på det danske landshold. Med 14 point, 3.5 rebounds 2 assists og 1 steal pr. kamp var han en af danmarks bedste spillere ved kvalifikationen til Eurobasket 2015 denne sommer.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Læs også: Esben Reinholt: Det sker at vi unge får en ”bag-flad”

Esben viste sit blandt andet sit store potentiale mod blandt andet Makedonien og Hviderusland på hjemmebane, hvor han scorede henholdsvis 16 og 17 point. Forhåbentligt kan han overføre disse præstationer og samme energi til hans ”gamle” nye klub i den kommende sæson.

Tilbage til Dinamo Sassari

Nu er han tilbage i Sassari, og man kunne håbe på at situationen ser anderledes ud end første gang. Ligeledes kan man kun glæde sig over at Esben i den kommende sæson kunne få mulighed for at præsentere sit navn på den helt store scene, nemlig Euroleague.

Dinamo Sassari er nemlig med i det gode selskab i den kommende sæson, hvor de blandt andet møder Real Madrid, Anadolu Efes, Zalgiris Kaunas og Nizhny Novgorod. Man kan derfor kun krydse finge at den danske forward får muligheden til at folde sig ud i den bedste europæiske turnering i den kommende sæson, og ikke mindst i den bedste italienske liga.

(Foto: Per Wied)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...