fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

ASVEL

Den bedste spanske, italienske og franske liga er kommet til Danmark

Denne artikel er sponsoreret af OZ.com

Fra denne sæson af, har du mulighed for at se noget af Europas absolut bedste basketball hjemme i din stue.

Streamingtjenesten OZ er nemlig fra i år begyndt at tilbyde kunder i Danmark kampe, fra den bedste spanske (LIGA ENDESA), italienske (Serie A) og franske (LNB) række. I går kom så også den bedste græske liga med.

Du kan selv vælge om du blot vil købe adgang til en af ligaerne for 39 kr. om måneden, eller hele pakken for 79 kr. om måneden, hvor der udover basketball, også vises mange andre sportsgrene fra forskellige ligaer.

Lige nu kan du signe op og se en måned gratis, for at finde ud af om det er noget for dig. Læs mere om den spanske, italienske og den franske liga herunder, og sign op direkte på de respektive ligaer. Bemærk dog, at du skal vælge alle ligaer hvis du skal have den gratis prøve måned.

Liga Endesa med masser af spansk underholdning

Her har du mulighed for at følge nogle af Europas absolut bedste basketball hold i form af Real Madrid, FC Barcelona, Baskonia, Unicaja og Valencia Basket i den bedste spanske række ACB Liga.

De fem hold er udover den spanske, også er at finde i den bedste europæiske klubturnering EuroLeague, hvilket i sig selv beviser at den spanske række i øjeblikket måske er den stærkeste nationale liga i Europa.

Sidste år var der masser af dramatik at finde, da Valencia overraskede alt og alle ved at gå hele vejen til finalen hvor de slog Madrid sammenlagt 4-1, og vandt mesterskabet for første gang i klubbens historie.

Den samme dramatik kan vi formentligt også forvente os i denne sæson, eftersom Real Madrid, FC Barcelona og Valencia har været utrolig skarpe i turneringens første ni kampe.

Samtidigt kan man krydse fingre for at den unge Mads Bonde, i løbet af sæsonen kunne få debut for sidste års kvartfinalister i den spanske liga, og vindere af Basketball Champions Leage, Iberostar Tenerife.

Den 20-årige dansker, spillede en række træningskampe sammen med topholdet inden sæsonstar, men har endnu ikke fået debut i den bedste spanske række.

For at tilmelde dig til at se den spanske liga kan du klikke her.

Følg Shavon Shields i Serie A

Er du mere til italiensk basket, kan du få et dansk gensyn, eftersom du kan følge danske Shavon Shields for sin italienske klub Dolomiti Energia Trento.

Sidste år var danskeren med til at føre klubben til finalen, hvor man tabte til Umana Reyer Venezia, der højest overraskende gik hele vejen til finalen, og vandt.

Netop Venezia er igen at finde i toppen af ligaen i denne sæson, som vil forsøge at levere endnu en succes.

I toppen befinder sig også Germani Basket Brescia, Sidigas Avellino. Sidst men ikke mindst EA7 Emporio Armani Milano, som er italiens absolut største klub med hele 27 titler.

I de seneste 21 år har Milano dog været knap så imponerende, og vundet blot to mesterskaber, hvoraf den sidste var i 2015/16 sæsonen.

De forsøger derfor år efter år desperat at vinde den italienske titel, sideløbende med svære kampe i europas bedste klubturnering EuroLeague, hvor de har været fast inventar i årevis.

For at tilmelde dig til at se den italienske liga kan du klikke her.

Boris Diaw og LNB

Er din sult ikke stillet med den spanske og italienske, kan du som sagt også se den bedste franske række.

Denne er i stor stil på vej frem, og der tales allerede nu om at et fransk hold i fremtiden også skal deltage i den bedste europæiske klubturnering EuroLeague.

Indtil da, kan du underholdes af blandt andet den unge Klemen Prepelic i Paris-Levallois-trøjen, som var med til at sikre det første slovenske EM-guld ved sommerens EuroBasket.

Herudover kan du også se den mangeårige NBA-profil Boris Diaw i aktion, som denne sommer valgte at drage tilbage til hjemlandet. Ligesom Klemen Prepelic, er han at finde i Paris-Levallois.

Udover disse kan du også følge de populære franske klubber SIG Strasbourg, Limoges CSP og den mest vindene klub i Frankrig og Tony Parkers barndomsklub ASVEL.

Den franske liga kan du se ved at signe op via dette link her.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Bakken Bears

Bakken Bears´ 17-årige stjerneskud Frederik Drejer Erichsen kom godt fra land til ungdomsturneringen Adidas Next Generation Tournament i Dubai, da han med 11 point...

Armani Milano

Det danske landsholdsemne Shavon Shields skrev tidligere på ugen historie, da han med ti point mod AS Monaco blev den mest scorende EA7 Emporio...

Bakken Bears

Frederik Drejer Erichsen skal i den kommende weekend deltage i ungdommens EuroLeague i Dubai, hvor han kommer til at møde nogle af Europas største...

EuroLeague

Der er måske en stor (!) pose penge på vej til EuroLeague fra Dubai, der angiveligt drømmer om at blive værter for EuroLeague´s Final...

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Nyhedsoversigt

Shavon Shields misser de kommende landskampe mod Georgien og Finland, da han har brug for at restituere ovenpå en skade.