fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Dansk stortalent udtaget til Adidas Next Generation Tournament

Tobias Jensen, der er på kontrakt hos Ratiopharm Ulm i Tyskland, skal spille med i den prestigefyldte Adidas Next Generation Tournament i Varese, Italien, der starter fredag.

Foto: Ville Vourinen

I sidste uge var det FC Barcelona-danskeren Andreas Holst, der deltog i en Adidas Next Generation Tournament i Grækenland. Turneringen, der er organiseret af EuroLeague, er for de bedste U18 hold i Europa.

Holst spillede en flot turnering og gjorde sig bemærket over for de mange fremmødte scouts på lægterne, der kom fra verden over.

Den danske U18-succes slutter dog ikke ved Holst, idet Tobias Jensen i weekenden skal deltage i selvsamme turnering, dog i Varese i Italien. Jensen er blevet udtaget til Ratiopharm Ulm´s U18 hold, der er placeret i gruppe med U18 Casademont Zaragoza, U18 AX Armani Exchange Milan og U18 PFYM INSEP Paris.

Tobias Jensen og Ulm spiler deres første kamp i turneringen fredag morgen kl. 10.00 mod U18 Casademont Zaragoza.

Fredag aften kl. 18.00 skal de igen i kamp, hvor modstanderen er U18 AX Armani Exchange Milan.

Kort om turneringen:

Turneringen foregår over fire regionale turneringer i Europa. Der deltager otte hold til hver turnering. Vinderne af de fire regionaleturneringer, sidste års vinder af turneringen og tre yderligere hold, der er inviteret på wildcards, spiller senere en finale turnering, som bliver afholdt i forbindelse med EuroLeagues Final Four.

Turneringen i Varese er den tredje af de fire regionale turneringen. Vinderne af de første to var: U18 Stellazzurra Rome og U18 Asvel Villeurbanne.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

Bakken Bears

Jaye Crockett, der har en fortid i Bakken Bears, skifter til Karhu Kauhajoki fra Finland.

Internationalt

Noah Churchill stopper i den spanske UCAM Murcia efter to sæson i det østlige Spanien.

Bakken Bears

Bakken Bears-profilen Marvelle Harris har skrevet under på en kontrakt med Fukuoka Rizing Zephyr i den næstbedste japanske række.

Internationalt

ZZ Leiden, der har Asbjørn Midtgaard på holdet, sejrede lørdag i det andet finalebrag mod Donar Groningen og er dermed mestre i BNXT-ligaen.

Internationalt

ZZ Leiden, hvor danske Asbjørn Midtgaard er på kontrakt, er finaleklar, efter de tirsdag sendte belgiske Filou Oostende på sommerferie med et nederlag på...

Internationalt

Efter en række gode præstationer er Maria Jespersen blevet kåret som månedens spiller i den australske Big V.

Internationalt

Fra den 1-4 juni vil danske Andreas Rosenkrantz Holst deltage i den prestigefyldte camp ´Basketball Without Borders´, som er arrangeret af NBA og FIBA.