fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FC Barcelona

Dansk stortalent forlader FC Barcelona

Andreas Rosenkranz Holst er fortid i FC Barcelona, efter de to parter har valgt at afbryde samarbejdet efter knap halvandet år.

Photo: Zaza Pachulia Basketball Academy

Det 17-årige danske stortalent Andreas Rosenkrantz Holst forlader FC Barcelona.

Det fortæller hovedpersonen til Fullcourt.dk.

Den danske ungdomslandsholdsspiller har været tilknyttet den spanske mastodonts ungdomsafdeling i knap halvandet år, men nu søger Andreas Rosenkrantz Holst nye græsgange.

Holst fortæller til Fullcourt.dk, at afgangen med den catalanske klub skyldes, at de to parter ikke helt fungerede sammen.

Det betyder, at Andreas Holst nu er fri på markedet. Hvor danskeren skal spille henne fremover er endnu uvist.

Andreas Holst var en del af det FC Barcelona-hold, der i foråret deltog i ‘ungdommens Euroleague’, Adidas Next Generation Tournament, og her gjorde Holst en fin figur. Det kan du læse mere om her.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...

Bakken Bears

Gustav Knudsen var en af profilerne, da Bakken Bears tirsdag spillede sig videre til finalen i ENBL. Fullcourt.dk. mødte den danske profil kort efter...

Bakken Bears

Bakken Bears spillede sig tirsdag i finalen i European North Basketball League med en sejr på 90-77 mod BC Siauliai.

Bakken Bears

Udover en europæisk titel er der også en mindre sum præmiepenge på spil til European North Basketball League Final Four.

Basketball Champions League

Det 16-årige dansk stortalent Noah Nørgaard scorede 98 point til det netop afsluttede Youth Basketball Champions League og var dermed turneringens mest scorende spiller.

ASVEL

Det dansk-israelske stortalent Noam Yaacov er efter en række flotte præstationer i den bedste franske række i marts blevet kåret som månedens unge spiller.