fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FC Barcelona

Dansk stortalent forlader FC Barcelona

Andreas Rosenkranz Holst er fortid i FC Barcelona, efter de to parter har valgt at afbryde samarbejdet efter knap halvandet år.

Photo: Zaza Pachulia Basketball Academy

Det 17-årige danske stortalent Andreas Rosenkrantz Holst forlader FC Barcelona.

Det fortæller hovedpersonen til Fullcourt.dk.

Den danske ungdomslandsholdsspiller har været tilknyttet den spanske mastodonts ungdomsafdeling i knap halvandet år, men nu søger Andreas Rosenkrantz Holst nye græsgange.

Holst fortæller til Fullcourt.dk, at afgangen med den catalanske klub skyldes, at de to parter ikke helt fungerede sammen.

Det betyder, at Andreas Holst nu er fri på markedet. Hvor danskeren skal spille henne fremover er endnu uvist.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Andreas Holst var en del af det FC Barcelona-hold, der i foråret deltog i ‘ungdommens Euroleague’, Adidas Next Generation Tournament, og her gjorde Holst en fin figur. Det kan du læse mere om her.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Landsholdskollegerne Kevin Larsen og Sylvester Berg mødtes fredag aften i Spanien. Larsen imponerede, men måtte se sig besejret af Sylvester Berg og kompagni.

Internationalt

Sebastian Åris levered onsdag en ny career high i point, da den danske landsholdsspiller dominerende mod topholdet Arconic-Alba Fehérvár.

EuroCup

Tobias Jensen fik onsdag aften debut i den europæiske turnering EuroCup. Danskerens mandskab ratiopharm Ulm måtte dog se sig besejret af spanske Joventut Badalona...

Internationalt

Danske Peter Møller er efter to flotte kampe blevet kåret som Player of the Week i Sverige.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er for anden uge i streg blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

Internationalt

Det danske stortalent Tobias Jensen fik søndag sin debut i den tyske Bundesliga, da hans hold ratiopharm Ulm var på besøg hos MLP Academics...

Internationalt

Zarko Jukic skifter til CB Cornella i Spanien. Det er Jukic´ tredje ophold i Spanien i løbet af karrieren.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.