fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Video: Chanan Colman med endnu en sejr over Maccabi Electra i Israel

Han har prøvet det før, og nu skete det igen. Endnu en sejr til Chanan Colman over israels basketball perle Maccabi Electra, udløste vanvittig jubel i hallen, da sejren kom i hus.

Chanan Colman og Hapoel Migdal Jerusalem fik en utrolig vigtig sejr, da de mandag aften på overraskende vis vandt over Maccabi Electra på hjemmebane med 87-85. To af Maccabis helt store profiler, Shawn James og Sofoklis ”Baby Shaq” Schoortanitis var dog ikke med, og det gjorde at kampen blev helt anderledes end forventet, fortæller Chanan Colman til Fullcourt.

– Ja, meget anderledes. Det var en helt anden kamp end vi havde forberedt. De skyder 12/28 på 3’eren, og var med drive and kick end post up. Så ja uden tvivl en anden kamp, men vi kunne lide vores chancer.

Man kunne forestille sig at Maccabi’s tanker var et helt andet sted, nemlig i Euroleague, hvor holdet møder Lokomotiv Kuban i en vigtig kamp om en plads i Top 16 i denne uge. Dette var dog ikke tilfældet fortæller den danske guard, da holdene er de største rivaler i israelsk basketball.

– Nej slet ikke. De var opsatte til denne kamp da de i den hjemmelige liga ikke er kommet godt fra start. Maccabi vs Jerusalem er uden tvivl det største rival opgør i Israel og det betyder meget fra begge sidder var meget klar og tændte for ikke at tale om vinderen af kampen ville komme op på en første plads.

Læs også: Flot sæsonstart for Kevin Larsen

Sejren var en vigtig en af slagsen, da den ifølge Chanan kom som en overraskelse. Sejren sender desuden Chanan Colman og Co. op på en delt første plads i den israelske liga med 6 sejre og 3 nederlag.

– Meget vigtig. Vi ryger ind på en delt første plads og når end man kan hente ikke forventet point er det stort og specielt, når alt er så tæt som det er nu!, afslutter Chanan Colman med at fortælle til Fullcourt mens han er på vej til lufthavnen med holdet på vej til EuroCup kampen i Rusland.

Chanan Colman fik 6 point fordelt på 7 minutter i sejren over Maccabi Electra.

Se tilskuerne bryde ind på banen og juble med spillerne til sidst i videoen, ved at klikke her.

Highligts fra kampen

(Foto: Youtube Screenshot)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Chanan Colman skifter til Hapoel Haifa.

Basketligaen

I denne uge har vi været live med tidligere landsholdanfører Chanan Colman! I interviewet kan du blandt andet høre Colman fortælle om hans ni...

Basketligaen

Chanan Safir Colman er en dansk guard, der blev født d. 10. marts 1984. Colman har været én af de mest fremtrædende danske spillere...

Bakken Bears

Det er blevet tid til at kåre sæsonens første Team of the Month i Basketligaen, hvor et par gengangere fra de forrige sæsoner igen...

Basketligaen

BMS Herlev Wolfpack kom torsdag med lidt af en bombe, da klubben præsenterede den danske landsholdsanfører, Chanan Colman, der efter en årrække i udlandet...

Basketligaen

Den danske landsholdsanfører Chanan Colman er alt andet end afvisende for at vende hjem til Danmark allerede denne sommer, hvor særligt barndomsklubben BMS Herlev...

Internationalt

Chanan Colman havde en stor aften for sit israelske mandskab, hvor danskeren blev noteret for en double-double i sejren over Gilboa Galil

Eurobasket

Det danske landshold fik en stor sejr over Sverige i Præ-kvalifikationen til EuroBasket 2021 søndag eftermiddag, og holdkaptajnen var utrolig stolt.