fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Ball-brødrene udløste kaos i lufthavnen i Litauen

Ball-manien er officielt kommet til Europa, efter at LaVar Ball sammen med sine to yngste sønner her til aften landede i Litauen, og skabte kaos i lufthavnen med den massive interesse.

LiAngelo (19 år) og LaMelo (16 år) Ball ankom her til aften til Litauen, og den massive interesse, for de to brødre kom for alvor til udtryk i lufthavnen.

De to Ball-brødre har ikke engang rørt en bold i Litauen endnu, men interessen for de to spillere er allerede enorm.

Deres popularitet stammer primært via deres frembrusende far LaVar Ball, der igennem et stykke tid, har været aktiv i de amerikanske medier, og ikke mindst sociale medier, med sine utraditionelle udtalelser.

De to brødre skal spille for den litauiske klub Vytautas i den bedste litauiske liga. Her har de underskrevet en kontrakt for resten af sæsonen.

Allerede i weekenden kan de to spillere få debut, når Vytautas på udebane møder den traditionsrige klub Lietuvos Rytas. Hvorvidt de får debut eller ej i denne kamp, er dog endnu uvist.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Analyser

Hvad er Charlotte Hornets uden Michael Jordan som ejer? Det får vi at se i den kommende sæson, hvor LaMelo Ball træder ind skadesfri...

NBA

LaMelo Ball ser ud til at være blevet enig med Charlotte Hornets om en kontraktforlængelse på fem år, der ville betale ham næsten 1,8...

Charlotte Hornets

Michael Jordan overvejer at sælge størstedelen af sit ejerskab i Charlotte Hornets efter 13 år i spidsen, beretter ESPN´s Adrian Wojnarowski.

NBA

Trade-markedet i NBA anno 2022 er en forunderlig størrelse.

Atlanta Hawks

Natten til torsdag satte State Farm Arena i Atlanta rammen om opgøret mellem Atlanta Hawks og gæsterne fra Charlotte Hornets. Spoiler: Det blev aldrig...

Atlanta Hawks

Weekendens festiviteter skal afsluttet med et brag, når alle de største stjerner skal i aktion søndag aften. Find popcornene frem og nyd showet!

NBA

I denne weekend løber årets All Star-event af stablen i Cleveland, og på weekendens første aften, skal vi se på ligaens bedste unge spillere,...

NBA

Cleveland Cavaliers’ center Jarrett Allen er blevet udnævnt som erstatningen for James Harden til All-Star kampen.