fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Abif godt fra land i Finland

Kazembe Abif er startet godt i sin nye finske klub efter skiftet fra Team FOG Næstved.

Han var i sidste sæson en stor profil for Team FOG Næstved, og Kazembe Abif fortsætter sine imponerende statistikker for hans nye finske klub Kauhajoki.

I samme som runde, som Bakken Bears slog Leicester Riders i Basketball Champions League, scorede Abif hele 24 point og tog 7 rebounds i returen på udebane mod rumænske Oredea. Det var med til at sikre finnerne en sejr på 80-74, der sikrede Kauhajoki videre avancement til anden kvalrunde.

Kauhajoki møder bulgarske Levski Lukoil i anden kvalrunde, hvor holdene allerede har spillet første opgør. Her blev det til en sejr på udebane på 93-88 til finnerne. Her blev det til 12 point for Abif.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig et godt udgangspunkt, da de fredag aften besejrede Newcastle Eagles med 87-92 i den første af to kvartfinaler i European...

Eurobasket

Danmarks landstræner Allan Foss er tilfreds med, at de står med en sejr efter de to første kampe i EM-kvalifikationen, men sidder alligevel tilbage...

Eurobasket

Georgien er stadig uden sejr i EM-kvalifikationen, efter de mandag blev slået af Serbien med 63-76.

Eurobasket

Se highlights fra Danmarks nederlag til Finland lige her.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Eurobasket

Danmark var lige ved at kunne fortsætte drømmestarten på kvalifikationen til EM 2025, men måtte se sig besejret af Finland med 89-85 efter en...

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...

Eurobasket

Det er en profilspækket finsk trup, Danmark kl. 17:30 møder på udebane. Se hvilke 12 Finland har udtaget til opgøret her.