fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Horsens IC henter to talenter

Horsens IC har for alvor sat gang i forberedelserne til den kommende sæson, hvor de efter at have skrevet kontrakt med de to amerikanere Keane Thomann og Skyler Bowling samt den unge Frederik Rungby og den rutinerede anfører H.C. Schur nu er klar med to danske talenter.

De gule har nemlig hentet den danske A-landsholdsspiller, Darko Jukić hos lokalrivalerne fra Aabyhøj skriver klubben på deres facebook side. Darko har for længst slået sit navn og store talent fast i dansk basket og har i den grad været et af de navne der er blevet spekuleret på hvor han skulle ende i den kommende sæson.

I sæsonen 2011/12 var han en af Aabyhøjs helt store profiler, hvor han med 13,5 point pr. kamp, 5,8 rebounds og 2,2 assists viste, at han er blandt de absolut bedste danske spillere i Basketligaen.

Darko er født i 1990 og kan snart fejre sin 22-års fødselsdag med den nye kontrakt i Horsens IC. Jukić er med sine 198 cm kendt som en af de mere spektakulære spillere i ligaen. Han besidder imponerende atletiske evner, og publikum i Forum Horsens kan se frem til en meget tilskuervenlig spiller, der ofte leverer utrolig flotte højdepunkter.

Det andet talent Horsens IC i disse dage kan præsentere til den kommende sæsons trup er en af de mest dominerende spillere i den danske 1. division de seneste to sæsoner skriver klubben også på deres facebook side. Den nye spiller i truppen hedder Lukas Varga, og han skifter fra Lemvig Basket, som han har styret med hård hånd de sidste to år. Lukas Varga er slovakisk født, men har både spillet highschool og college-basket i USA, inden hans professionelle karriere bl.a. førte ham til Tyskland.

Annonce. Scroll for at læse videre.

I sæsonen 2011/12 bidrog Lukas Varga med 22,83 point pr. kamp for Lemvig, og var dermed en af de bærende spillere, der førte Lemvig til semifinalerne om oprykning til Canal Digital Ligaen. Hermed ser det ud til at guard-pladserne er blevet besat for de gule, med både Matiss Sakne, Skyler Bowlin og nu altså Lukas Varga på plads.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Der er udskiftning i truppen i Svendborg. Farvel til en amerikaner og goddag til en ny.

Basketligaen

Team FOG Næstved generobrede førstepladsen i Basketligaen, da de onsdag aften slog Værløse Blue Hawks med 88-109.

Basketligaen

Der var fuld valuta for pengene, da BMS Herlev onsdag slog Bears Academy med 84-72 på hjemmebane. Herlev er dermed ubesejret i de seneste...

Basketligaen

Svendborg Rabbits lignede et tophold i hopla, da de onsdag aften udspillede BK Amager med cifrene 110-65 hjemme i Kaninhulen.

Bakken Bears

De forsvarende danske mestre, Bakken Bears, har indstillet samarbejdet med Kylor Kelley, der kom til klubben i slut august.

Basketligaen

BMS Herlev hentede sin syvende sejr i sæsonen, da Bears Academy blev besejret med 61-68,

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stensikkert med 76-105 lørdag eftermiddag, da de gæstede Amagerhallen og BK Amager.

Basketligaen

Randers Cimbria fortsatte de imponerende takter, da det lørdag eftermiddag blev til en overbevisende hjemmebanesejr mod Holbæk-Stenhus på 96-63.