fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

SISU slog Hørsholm i sæsonpremieren

Tirsdag aften blev basketball sæsonen endeligt skudt i gang efter en aaalt for lang pause. I sæsonpremieren mødtes SISU og Hørsholm, og begge hold var tydeligt tændte til at starte op med en sejr.

På trods af at SISU var på hjemmebane var det dog gæsterne, der lagde bedst ud. De havde en god kontrol over kampen indtil dybt i tredje periode, hvor Hørsholm gik i stå offensivt, der i sidste ende resulterede i et nederlag på 89-77.

– Der er flere faktorer der spiller ind, men helt klart det at vores offence går i stå og samtidig med at SISUs skud falder i kurven gør at vi falder ned i et hul som vi ikke kunne komme op af, udtaler Zarko Jukic, der er en af de spillere holdet i denne sæson kommer til at læne sig op af i større grad end tidligere. Zarko var desuden en af gæsternes bedste aktører med 16 point og 4 rebounds.

Man skal dog ikke tage æren fra SISU, der pressede på og gjorde alt for stresse modstanderen. Det lykkedes og holdet fik derfor en drømmestart på sæsonen foran en fyldt hal med en sejr.

Læs også: Officielt – Esben Reinholt skriver under med italiensk topklub

– At starte sæsonen igen foran en fyldt kildeskovshal var en fantastisk følelse. Preseason er altid lang, og det er dejligt at komme igang med det, som det virkelig handler om. Vi havde det sjovt, udtaler Mikael Vincents Nielsen til Fullcourt og fortsætter. Hørsholm kom ud og var mere klar til at spille end vi var. Heldigvis formåede vi ikke at lade os frustrerer af det, og kom ud og spillede en god anden halvleg. Det er selvfølgelig altid dejligt at starte sæsonen ud godt.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Samtidigt pointerer SISU’s guard at det nu handler om at kunne holde et højt niveau sæsonen ud. Holdet skal ud på en meget svær udekamp i den næste kamp hvor Horsens IC venter, der i øvrigt har vist rigtig god form på trods af deres nederlag til Bakken Bears i pokalturneringen hvor holdet manglede mange profiler.

– Men som vi erfarede sidste år, er sæsonen lang, og en god start på sæsonen er ikke nødvendigvis lig med en god slutning. Så vi tager det helt roligt og prøver at blive klar til næste torsdag med Horsens, afslutter Mikael Vincents Nielsen med at fortælle.

Hørsholm 79ers har ligeledes en svær udekamp på programmet mod Randers Cimbria der også har vist sig at være storspillende ved blandt andet at besejre Bakken Bears op til sæsonen.

(Foto: James Hjertholm)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.

Basketligaen

BMS Herlev kæmpede sig fredag aften til sejr i Nørrebrohallen, hvor BC Copenhagen blev besejret med 84-92.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Nathan Scott forlader BC Copenhagen efter fem kampe. Det har klubben meldt ud.