fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

SISU slog Hørsholm i sæsonpremieren

Tirsdag aften blev basketball sæsonen endeligt skudt i gang efter en aaalt for lang pause. I sæsonpremieren mødtes SISU og Hørsholm, og begge hold var tydeligt tændte til at starte op med en sejr.

På trods af at SISU var på hjemmebane var det dog gæsterne, der lagde bedst ud. De havde en god kontrol over kampen indtil dybt i tredje periode, hvor Hørsholm gik i stå offensivt, der i sidste ende resulterede i et nederlag på 89-77.

– Der er flere faktorer der spiller ind, men helt klart det at vores offence går i stå og samtidig med at SISUs skud falder i kurven gør at vi falder ned i et hul som vi ikke kunne komme op af, udtaler Zarko Jukic, der er en af de spillere holdet i denne sæson kommer til at læne sig op af i større grad end tidligere. Zarko var desuden en af gæsternes bedste aktører med 16 point og 4 rebounds.

Man skal dog ikke tage æren fra SISU, der pressede på og gjorde alt for stresse modstanderen. Det lykkedes og holdet fik derfor en drømmestart på sæsonen foran en fyldt hal med en sejr.

Læs også: Officielt – Esben Reinholt skriver under med italiensk topklub

– At starte sæsonen igen foran en fyldt kildeskovshal var en fantastisk følelse. Preseason er altid lang, og det er dejligt at komme igang med det, som det virkelig handler om. Vi havde det sjovt, udtaler Mikael Vincents Nielsen til Fullcourt og fortsætter. Hørsholm kom ud og var mere klar til at spille end vi var. Heldigvis formåede vi ikke at lade os frustrerer af det, og kom ud og spillede en god anden halvleg. Det er selvfølgelig altid dejligt at starte sæsonen ud godt.

Samtidigt pointerer SISU’s guard at det nu handler om at kunne holde et højt niveau sæsonen ud. Holdet skal ud på en meget svær udekamp i den næste kamp hvor Horsens IC venter, der i øvrigt har vist rigtig god form på trods af deres nederlag til Bakken Bears i pokalturneringen hvor holdet manglede mange profiler.

– Men som vi erfarede sidste år, er sæsonen lang, og en god start på sæsonen er ikke nødvendigvis lig med en god slutning. Så vi tager det helt roligt og prøver at blive klar til næste torsdag med Horsens, afslutter Mikael Vincents Nielsen med at fortælle.

Hørsholm 79ers har ligeledes en svær udekamp på programmet mod Randers Cimbria der også har vist sig at være storspillende ved blandt andet at besejre Bakken Bears op til sæsonen.

(Foto: James Hjertholm)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort

Basketligaen

Der var masser af drama, da Randers Cimbria torsdag sejrede mod Svendborg Rabbits. Kaninerne havde muligheden for at stjæle sejren til sidst, men til...

Basketligaen

Onsdag aften tog Bears Academy imod Holbæk-Stenhus i Vejlby-Risskov Hallen, og forud for opgøret havde hverken af holdene været godt kørende. Academy havde tabt...