fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hørsholm taber endnu en tæt kamp på hjemmebane, SISU løb afsted med sejren

Hørsholm 79ers er efterhånden kendt for at spille tætte kampe på hjemmebane. Onsdagens kamp mod SISU var ikke en undtagelse.

Mickey Dennis - SISU - Hørsholm 79ers - James Hjertholm

For præcis en uge siden lykkedes det for Hørsholm at vinde over SISU på hjemmebane. Denne gang gik den ikke for nordsjællænderne.

SISU havde duoen Mickey Dennis og Mikael Vincents Nielsen klar til kamp endnu engang efter lørdagens fravær, da man tabte til Randers Cimbria. Og dette kunne da også mærkes. Efter en meget tæt første periode (15-15), formår hjemmeholdet fra Hørsholm at gå til halvleg med en føring på 7 point 40-33.

Almir Zeco får dog sat krudt i sine spillere i pausen og drengene fra gentofte kommer stærkt igen i tredje periode, som de vinder 18-29. Men Hørsholm 79ers giver dog ikke op og holder trit med gæsterne i en lang del af kampen på trods af at de ikke rigtigt kan komme i front igen.

Læs også: Værløse udnyttede Næstveds svage forsvarsspil

Hjemmeholdet presser på og kommer med 30 sekunder igen af kampen oppe på 68-72. Dette er dog ikke nok, da SISU fra straffekastlinien sørger for at lukke kampen.

Annonce. Scroll for at læse videre.

SISU vinder 68-75 og kravler dermed foran Team FOG Næstved på tabellen og op på en 5. plads. Samtidigt skaber de også luft til netop Hørsholm på 7. pladsen der nu er 4 point efter SISU og 2 point efter Team FOG Næstved på 6. pladsen.

SISU’s næste kamp er desuden netop mod Team FOG Næstved, som bliver en kamp om netop 5. pladsen.

Topscorere:

For Hørsholm var det Zarko Jukic med sine 15 point, 4 rebounds og 3 assist samt Brenton Butler, ligeledes med 15 point og 4 rebounds der gjorde sig bemærket.

Hos gæsterne fra SISU var det Chris Matagrano med 19 point, 8 rebounds og 2 assists, samt Mickey Dennis med 15 point, 8 rebounds og 4 assist der var holdets bedste.

(Foto: James Hjertholm)

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

Tirsdag kunne ligaens førerhold, Team FOG Næstved, præsentere et underskud på driften i 2021/2022 sæsonen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse på deres Facebookside.

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....