fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Aalborg Vikings

Hørsholm 79ers fik tredje sejr på stribe i Aalborg

På trods af en god ramme med 1.404 tilskuere i Aalborg i denne uge, formåede Vikingerne ikke at vinde på banen da gæsterne i slutningen af kampen snuppede sejren med 87-90. Tilskuertallet var både en sæsonrekord i Basketligaen og tilskuerrekord for Vikings.

Hørsholm 79ers - Aalborg Vikings - Mikkel Thomasen
Kampen i sig selv var meget svingende da begge hold havde scoringsproblemer i løbet af kampen. I første omgang var det Aalborg der havde problemer imens gæsterne fra Hørsholm fløj afsted til en 33-20 føring efter blot ti minutters spil.

– Vi fik selv et chok hvor godt vi spillede i starten af kampen, og da vi er et ungt hold, der er ca. 22,5 år i gemmen snit går vi ned i anden periode og lader dem komme tilbage i kampen, udtaler Casper Hesseldal efter kampen til Fullcourt.

Herefter var det Aalborg der satte gang i maskinen og tilskuerne, der igen vågnede op imens Hørsholm gik i stå, og hjemmeholdet kom foran 45-42 ved halvleg. I anden halvleg er det igen gæsterne der lægger bedst ud og formår at holde føringen tiden ud.

 

Læs også: Bakken Bears gentager Teddy Bear Toss succesen fra sidste år

Aalborg Vikings havde dog chancen for at vinde kampen i de døende sekunder af kampen, men et misset skud af Daniel Mortensen med 14 sekunder igen hvor Brenton Butler snupper rebounden og efterfølgende bliver fejlet var udslagsgivende for kampen. Butler rammer begge sine skud og sørger for at Hørsholm for deres tredje sejr på stribe.

– Men i stedet for at går helt ned i niveau finder vi vores rytme igen stille og roligt og spiller som et hold. Men jeg vil dog sige at Dalibor kommer ind og sætter nogle vittige point, som gør at vi har det bedste udslag til sidst i kampen, afslutter Casper Hesseldal med at fortælle til Fullcourt.

Hørsholm 79ers er nu oppe på fjerde plads med 5 sejre og 4 nederlag, imens Aalborg Vikings ligger nummer 8 med 2 sejre og 7 nederlag.

Nordsjællændernes næste modstander er mod Randers Cimbria der i denne uge fejede Værløse BBK af banen efter en 105 – 63. Aalborgenserne skal en tur til Sjælland og Værløse hvor der er udsigt til at hente point, hvis holdet spillet op til deres bedste.

(Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort