fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Gyser i Büllowsvejhallen da Hørsholm 79ers slog Falcon efter 2x OT

Det blev mere spændende end forventet, da Falcon tog imod Hørsholm 79ers lørdag eftermiddag i Büllowsvejhallen. Kampen skulle nemlig ud i to gange overtid før der kunne findes en vinder.

Brenton Butler - Hørsholm 79ers - Mikkel Thomasen

En turbulent uge for Hørsholm 79ers sluttede af på en rigtig god måde lørdag eftermiddag, da holdet rejste sig fra den dårlige moral, og spillede en rigtig god kamp hvor de efter to gange overtid i mod Falcon, kunne skrive nye point på kontoen i Basketligaen.

I starten af ugen blev cheftræner Bogdan Karaicic fyret i Hørsholm 79ers, og man kunne have frygtet en nedgang hos spillernes moral, der var meget påvirkede af at deres træner pludseligt skulle forlade dem. Dette var dog ikke scenariet, da spillerne har formået at holde det mentale på rette spor, og gå ud og spille en god omgang basketball mod københavnerne fra Falcon.

Det var derfor også en glad Brenton Butler Fullcourt fangede efter kampen, dog med lidt blandede følelser omkring denne uge. En ting var han dog endnu gladere for en selve sejren, nemlig at hans tidligere træner sad på tilskuerpladsrne, og hjalp holdet til en sejr.

– Tja, det har været en HÅRD uge, og vi har været igennem forskellige følelser. Holdets moral har været i bund, men vi har alle sammen forsøgt at holde hinanden oppe de sidste par træninger. Vi er glade for at vi var i stand til at gå ud og vinde denne her kamp, men vi er endnu gladere for at Bogdan og Pablo var der for at hjælpe os igennem kampen, hvilket desuden viser stor klasse.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– De holder virkeligt af os, og vi havde helt sikkert brug for deres hjælp fra tilskuerepladserne i dag især i den anden overtid vi spillede.

Læs også: Hørsholm træner vil blive savnet

I selve kampen blev Hørsholm fuldstændigt outreboundet med hele 62-39, men omvendt havde Falcon langt flere turnovers end gæsterne 23-14, hvilket var den vindende faktor i kampen mener Brenton, hvor Christian ”Sveske” Rasmussen som midlertidlig træner førte holdet til en sejr, dog med den tidligere træners filosofi.

– Ja vi blev outrebounded i aften, men vi var i stand til at få de stops vi havde brug for i kampen. Som kampen skred frem, blev de også mindre aggresive i angrebet, hvilket også hjalp os i forhold til træthed. Vi holdte os til Bogdans implementerede filosofi, hvilken Svekse på fantastisk vis udførte som træner, og det gjorde at vi var i stand til at vinde kampen.

Hørsholm havde rent faktisk tre forsøg til at lukke kampen i de allersidste sekunder af kampen. Først Frederik Hougaard Nielsen med et trepointsskud, og henholdsvis Atila Kovac og Casper Hesseldal med en offensiv rebound og derefter topointsforsøg hver lige efter hinanden. Ingen skud gik i, og det blev derfor til to gange overtid, der endte med en sejr til Hørsholm på 83-86.

– Ja vi havde et par chancer til at lukke kampen, men jeg tror at 79ers efterhånden er kendte for at gøre ting lidt mere spændende LOL, så vi ville give tilskuerne lidt mere at se på, fortæller Brenton med et smil.

Hvad der kommer til at ske i resten af sæsonen, med en helt ny træner ved roret er svært at forudsige ifølge Brenton. En ting er dog sikkert, er at holdet gerne vil give alt for at komme på rette spor.

Annonce. Scroll for at læse videre.

– Jeg kan ikke rigtigt forudsige resten af sæsonen. Vi vil spille vores bedste henimod juleferien, og så omgruppere og starte på en frisk efter nytår, afslutter Brenton Butler med at fortælle til Fullcourt.

(Artikel Foto: Robert Dines Rasch)
(Tekst Foto: Mikkel Thomasen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Holbæk-Stenhus´ kedelige stime af nederlag fortsætter. Søndag blev holdet besejret af Værløse Blue Hawks.

Basketligaen

En stærk anden halvleg sikrede Horsens IC sejren, da BK Amager søndag var på besøg i Forum Horsens.

Basketligaen

En suveræn fjerde periode af Bears Academy betød, at BC Copenhagen måtte forlade Vejlby-Risskov Hallen i det nordlige Aarhus uden sejr. Academy vandt med...

Basketligaen

Siler Schneider skifter til Rasta Vechta, der spiller i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Team FOG Næstved har i den grad meldt sig ind i kampen om førstepladsen i Basketligaen, efter de tirsdag besejrede Bakken Bears i Aarhus....

Bakken Bears

Bakken Bears levede op til favoritrollen, da de søndag slog Holbæk-Stenhus med 56-96.

Basketligaen

Bears Academy sejrede for tredje gang i sæsonen, da Værløse Blue Hawks blev besejret lørdag eftermiddag.