fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Fullcourts Team of the Month – November

Foto: Martin Qvist Tyron

December er påbegyndt, og det betyder, at vi skal kigge tilbage på Team of the Month i november. Der er blevet plads til hele tre gengangere fra holdet i oktober samt to nye.

Forrige1 af 5Næste
Brug ← → piletaster for at skifte
Foto: Martin Qvist Tyron

Foto: Martin Qvist Tyron

PG: Nimrod Hilliard IV (Horsens IC)

Sæsonen fortsætter fremragende for ”De Gule”, der indtil videre har vundet rub og stub. I november blev det til fem sejre, og det var ikke mindst takket være deres nye point guard Nimrod Hilliard IV. Der hvilte et kæmpe pres på Hilliards skuldre, da han kom til klubben, hvor han skulle overtage fra den tidligere HIC-stjerne Skyler Bowlin. Bowlin er ikke glemt i Horsens, men de har fundet sig en fuldgod erstatning i form af Hilliard.

Hilliard snittede i november 16,4 point, 4,2 rebounds, 6 assists og 2 steals. En ganske fornuftig statline, der blev krydret med gode procenter, 64,1% 2P og 41,2% 3P, samt en effektivitet på 21,8. Horsens IC var desuden +15,2, når Hilliard var på banen.

Det var Hilliards anden optræden på Fullcourts Team of the Month.

Boblere: Troy Franklin, Team FOG Næstved

Forrige1 af 5Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens femte udgave af Team of the Month i Basketligaen. Se hvem der er kommet på holdet...

Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre sæsonens anden udgave af Team of the Month i Basketligaen. Se, hvem der er kommet på holdet,...

Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre Team of the Month i Basketligaen for femte gang i sæsonen. Se, hvem der har fået en...

Bakken Bears

Det er blevet tid til at kåre Team of the Month i Basketligaen for fjerde gang i sæsonen. Se, hvem der har fået en...

Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre Team of the Month i Basketligaen for tredje gang i sæsonen. Se hvem der har fået en...

Basketligaen

8 sejr ud af 9 mulige. Svendborg Rabbits har spillet en mere end godkendt god sæson, og de fortsætter den gode stime. De slår...

Bakken Bears

Team of the Month i Basketligaen er sat. Se hvem der har fået en plads på holdet lige her.

Bakken Bears

Den tidligere Basketligaen-kending Nimrod Hilliard IV skifter tilværelsen i Tyskland ud med Ungarn, hvor han har skrevet under på en etårig kontrakt med Kaposvari.