fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Atila Kovac efter nederlaget til Randers: Vi kæmper ikke i alle 40 minutter

Hørsholm 79ers har for anden kamp i træk problemer med at holde niveauet i alle 40 minutter, og endnu en gang kostede det altså holdet et nederlag.

Randers Cimbria var på besøg i Fire Arena lørdag eftermiddag, hvor hjemmeholdet på trods af godt spil i store dele af kampen, og ikke mindst en føring i næsten hele 3. og 4. periode, smed det hele væk fire minutter før tid, og tabte 82-29 til Randers, der nu er oppe på to sejre i træk.

– I den første kamp spillede vi to gode perioder. I dag formår vi at forlænge perioden med det gode spil, men igen var det ikke nok til at vi kunne vinde. Vi svinger meget i vores spil, og når vi kan nedbringe disse svingninger til et minimum, og vi kæmper i alle 40 minutter, så vil sejren være vores, udtaler Atila Kovac til Fullcourt efter kampen.

Næste kamp for Hørsholm er mod Team FOG Næstved på hjemmebane, der i deres første kamp slog Værløse. Atila Kovac og Hørsholm er dog optimister før opgøret.

– Det kommer til at blive svært mod Næstved, men vi træner hårdt, og vores trænere vil gøre os bedst muligt klar til denne kamp, og hvad der venter os. Selvfølgeligt forventer vi også, at vi kan få den første sejr hjem, afslutter Atila Kovac med fortælle.

Læs også: SISU slog Hørsholm i sæsonpremieren

For Hørsholm var holdets topscoreren Atila Kovac med 23 point, og Zarko Jukic der med sine 17 point fortsætter med de gode præstationer i år. I Randers lejren var det igen Charlie Burgess med 29 point, og Bo Colas med 22 point der toppede.

Næste opgave for Randers Cimbria bliver langt sværere, da de skal oppe i mod de forsvarende mestre fra Bakken Bears. Dog burde selvtilliden og motivationen ikke fejle noget i denne kamp, da Randers før sæsonen slog Bakken Bears i to træningskampe på en enkelt uge.

(Foto: Thorbjørn Wangen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Lørdag aften skal det afgøres, hvem tager titlen i årets pokalturnering. Bliver det Bakken Bears eller Randers Cimbria, der kommer til at løfte pokalen?

Basketligaen

Holbæk-Stenhus fuldendte et stort comeback og vandt fredagens opgør mod Bears Academy

Basketligaen

Det var et brag af en kamp, der blev spillet i Svendborg mandag aften. Det blev gæsterne fra Næstved, der løb med sejren. Kampen...

Basketligaen

Geof Kotila, der har været en af de mest betydningsfulde personer i dansk basketball er gået bort.

Basketligaen

Randers Cimbria Getafe vandt mandag aften med 89-99 ude mod Horsens IC og viste stor styrke inden årets pokalfinale, der finder sted i weekenden.

Bakken Bears

Bakken Bears vandt stort over BMS Herlev, som de besejrede for anden gang i denne sæson. Denne gang vandt de med hele 34 point,...

Basketligaen

BK Amager sejrede for anden gang i slutspillet, da de sikrede sig en sejr efter 40 tætte minutter mod Holbæk-Stenhus.

Basketligaen

BC Copenhagen fortsatte den glimerende form og slog Bears Academy stort