fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears sendte løverne hjem med nederlag i bagagen

Bakken Bears er i live i Europa, efter at de onsdag aften besejrede London Lions med 95-80.

Foto: FIBA Europe Cup - fiba.basketball

Bakken Bears fik hul på bylden onsdag aften, da London Lions gæstede Vejlby-Risskov Hallen. Det var danskernes tredje kamp i det andet gruppespil i FIBA Europe Cup, og før opgøret mod Lions stod Bears uden sejr i to kampe.

Det fik Bjørnene dog ændret på onsdag aften. London Lions gik ligesom Bakken ind til kampen uden at have smagt sejrens sødme i den europæiske turnerings Gruppe L, og nu er englænderne dermed uden sejr i tre kampe.

Bakken Bears sendte London Lions hjem med et nederlag på 95-80, og opgøret bød på et hav af highlights, blandt andet adskillige dunks af Darko Jukic, der spillede en rigtig flot kamp.

Se et af Jukic´ dunks her:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af FIBA Europe Cup (@fibaeuropecup)

De forsvarende danske mestre har det seneste stykke tid kæmpet med Covid-19, men klubben var fuldtallige til kampen mod Løverne.

Føring aldrig i fare

Det var ellers gæsterne, der kom bedst fra land. London-mandskabet startede kampen med en 0-6-føring, men Bakkens Marvelle Harris tog sagen i egen hånd og lavede seks af Bakkens første otte point til stillingen 8-6 til Bakken. London var bedst i de første par minutter, men så tog Bakken over.

Første halvleg var noget rodet, og selvom Bakken var det bedre mandskab, fik aarhusianerne i kampens første 20 minutter aldrig rigtig slået et hul til deres modstander.

Bakken Bears gik til pause foran med 44-37. Anden periode sluttede med en scoring af gæsternes Marquis Teague, der har en fortid i NBA. Marquis er desuden bror til Jeff Teague, der i sidste sæson vandt NBA med Milwaukee Bucks.

Bakken outreboundede London med 32-16 i første halvleg. Amerikanske Travis Taylor tog slåskampene under kurven og samlede 12 rebounds op i løbet af kampens første 20 minutter.

Hjemmeholdet kom stærkt ud til anden halvleg og havde efter fire minutter udbygget føringen til 16 point, 58-42. London kæmpede for at indhente danskernes komfortable forspring, men hver gang de havde lidt momentum, svarede holdet fra ´Smilets By´ tilbage.

Bakken Bears var en for stor mundfuld for London Lions, der blev besejret med 95-80.

Flyvende Jukic

Kampens topscorer var Darko Jukic med 20 point. Jukic leverede dertil 7 rebounds, 5 assists og 1 block. Michel Diouf scorede 16 og skød 3 for 4 fra distancen. Både Ryan Evans og Marvelle Harris noterede sig for 15 point.

Topscorer for London Lions var Isaiah Reese og Aurimas Majauskas hver især med 18 point.

Bakken Bears´ næste kamp i FIBA Europe Cup er den 27. januar, hvor de i Rusland møder Avtodor Saratov.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-spiller Hayden Dalton har endnu ikke fundet fodfæste hos en klub i denne sæson. Amerikaneren startede sæsonen hos Cedevita Olimpija i...

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Bakken Bears

Er du i tvivl om, hvem der er semifinaleklar? Find ud af det lige her.

Bakken Bears

Bakken Bears er videre til semifinalen i pokalturneringen efter en sejr på 59-105 mod Falcon Basketball.

Bakken Bears

Bakken Bears tog tirsdag aften en pligtsejr mod Bears Academy. Bakken besejrede Academy med 100-63.

Bakken Bears

Test din viden om sæson 2021/22. Hvor skarp er du?

Basketligaen

Det er blevet tid til at kåre Team of the Month i Basketligaen for tredje gang i sæsonen. Se hvem der har fået en...

Bakken Bears

For anden gang i denne sæson har den tidligere Bakken Bears-spiller DeVaughn Akoon-Purcel fået en plads på månedens hold i Basketball Champions League.