fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears sendte løverne hjem med nederlag i bagagen

Bakken Bears er i live i Europa, efter at de onsdag aften besejrede London Lions med 95-80.

Foto: FIBA Europe Cup - fiba.basketball

Bakken Bears fik hul på bylden onsdag aften, da London Lions gæstede Vejlby-Risskov Hallen. Det var danskernes tredje kamp i det andet gruppespil i FIBA Europe Cup, og før opgøret mod Lions stod Bears uden sejr i to kampe.

Det fik Bjørnene dog ændret på onsdag aften. London Lions gik ligesom Bakken ind til kampen uden at have smagt sejrens sødme i den europæiske turnerings Gruppe L, og nu er englænderne dermed uden sejr i tre kampe.

Bakken Bears sendte London Lions hjem med et nederlag på 95-80, og opgøret bød på et hav af highlights, blandt andet adskillige dunks af Darko Jukic, der spillede en rigtig flot kamp.

Se et af Jukic´ dunks her:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af FIBA Europe Cup (@fibaeuropecup)

De forsvarende danske mestre har det seneste stykke tid kæmpet med Covid-19, men klubben var fuldtallige til kampen mod Løverne.

Føring aldrig i fare

Det var ellers gæsterne, der kom bedst fra land. London-mandskabet startede kampen med en 0-6-føring, men Bakkens Marvelle Harris tog sagen i egen hånd og lavede seks af Bakkens første otte point til stillingen 8-6 til Bakken. London var bedst i de første par minutter, men så tog Bakken over.

Første halvleg var noget rodet, og selvom Bakken var det bedre mandskab, fik aarhusianerne i kampens første 20 minutter aldrig rigtig slået et hul til deres modstander.

Bakken Bears gik til pause foran med 44-37. Anden periode sluttede med en scoring af gæsternes Marquis Teague, der har en fortid i NBA. Marquis er desuden bror til Jeff Teague, der i sidste sæson vandt NBA med Milwaukee Bucks.

Bakken outreboundede London med 32-16 i første halvleg. Amerikanske Travis Taylor tog slåskampene under kurven og samlede 12 rebounds op i løbet af kampens første 20 minutter.

Hjemmeholdet kom stærkt ud til anden halvleg og havde efter fire minutter udbygget føringen til 16 point, 58-42. London kæmpede for at indhente danskernes komfortable forspring, men hver gang de havde lidt momentum, svarede holdet fra ´Smilets By´ tilbage.

Bakken Bears var en for stor mundfuld for London Lions, der blev besejret med 95-80.

Flyvende Jukic

Kampens topscorer var Darko Jukic med 20 point. Jukic leverede dertil 7 rebounds, 5 assists og 1 block. Michel Diouf scorede 16 og skød 3 for 4 fra distancen. Både Ryan Evans og Marvelle Harris noterede sig for 15 point.

Topscorer for London Lions var Isaiah Reese og Aurimas Majauskas hver især med 18 point.

Bakken Bears´ næste kamp i FIBA Europe Cup er den 27. januar, hvor de i Rusland møder Avtodor Saratov.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...

Bakken Bears

Darko Jukic vandt torsdag aften endnu et dansk mesterskab med Bakken Bears. Hør interview med Bakken-profil her.

Bakken Bears

Bakken Bears er mestre for sjette sæson i streg, efter de torsdag aften slog Svendborg Rabbits med 77-81.

Bakken Bears

Vi fangede Bakken Bears-cheftræner Anders Sommer til et interview efter årets tredje finalekamp.

Bakken Bears

Bakken Bears er et skridt tættere på klubbens 20. mesterskab, efter de mandag aften besejrede Svendborg Rabbits med 91-74.