fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Virtus Bologna-profil kåret som månedens spiller i Euroleague

Virtus Segafredo Bolognas Toko Shengelia er blevet kåret som månedens spiller for oktober. Virtus Bologna vandt fire ud af fem kampe i den forgangne måned.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Virtus Segafredo Bolognas Toko Shengelia bliver belønnet for sine flotte præstationer i oktober.

Den georgiske landsholdsspiller er nemlig blevet kåret som månedens spiller i Euroleague.

Det oplyser Euroleague på turneringens hjemmeside.

Iffe Lundberg, Toko Shengelia og kompagni åbnede den nye Euroleague-sæson med et nederlag på tre point til Zalgiris Kaunas, men siden er det blevet til fire sejre i rap over AS Monaco, ALBA Berlin, Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade og LDLC ASVEL Villeurbanne.

Med de fire sejre ud af fem mulige ligger Bologna på en foreløbig tredjeplads i Euroleague.

Shengelia snittede 18,4 point, 4,8 rebounds og fire assists per kamp i oktober-måned.

Bolognas næste kamp i Euroleague er fredag hjemme i Italien mod Anadolu Efes Istanbul.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Frida Formann står nu noteret for 1,000 point som spiller for Colorado Buffaloes, da hun blev topscorer med 22 point i en kamp mod...

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter ikke i Spanien for BAXI Manresa, der har valgt at tage afsked med den 210 centimeter høje dansker efter tre måneders...

Internationalt

Laura Ziegler vandt denne uge Player of the Week i hendes collegekonference efter en double-double i et overtidsdrama i sidste uge mod Temple.

EuroLeague

Iffe Lundberg imponerede, da Virtus Bologna søndag kunne indtage førstepladsen i den italienske Serie A med en sejr mod Germani Brescia.

Internationalt

Bakary Dibba er efter en flot oktober måned blevet kåret som månedens spiller i Tysklands næstbedste række, Pro A.

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Bakken Bears

Bakken Bears fik endelig smagt sejrens sødme i denne sæsons FIBA Europe Cup, da de besejrede FC Porto i vanvittig stil. Bjørnene sejrede efter...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede.