fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Virtus Bologna forlænger med profil

Virtus Segafredo Bologna har tirsdag offentliggjort, at de har forlænget kontrakten med deres georgiske profil Tornike ´Toko´ Shengelia.

Foto: Virtus Segafredo Bologna

Den georgiske landsholdsspiller Tornike ´Toko´ Shengelia har forlænget sin kontrakt med de italienske mesterskabskandidater Virtus Segafredo Bologna.

Det har klubben tirsdag meldt ud.

Artiklen fortsætter under Twitter-opslaget

CSKA Moskva-trioen bestående af Iffe Lundberg, Daniel Hackett og Toko Shengelia er således genforenet i Bologna. Alle tre spillere forlod den russiske hovedstadsklub i kølvandet på den russiske invasion af Ukraine.

Mens den danske superstjerne efter sit russiske exit drog over Atlanten for at spille for Phoenix Suns i verdens bedste basketballliga, NBA, tog Tornike Shengelia og Daniel Hackett til Italien og Virtus Segafredo Bologna. Sammen med klubben fra Bologna vandt de i sidste sæson den europæiske turnering EuroCup, der nu gør det muligt for dem at spille i Euroleague i den kommende sæson.

Bologna har ikke spillet i Euroleague siden 2008.

Virtus Bologna skriver på sin hjemmeside, at den nye aftale med Shengelia løber til den 30. juni 2024. Kontrakten indeholder dertil en klausul, der kan forlænge samarbejdet med yderligere én sæson.

I forbindelse med Georgiens VM-kvalifikationskamp mod Holland i slutningen af august-måned pådrog Toko Shengelia sig en skulderskade, der vil holde ham ude i sæsonens indledning.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Den danske landsholdsstjerne Maria Jespersen førte søndag aften sit rumænske hold, ACS Sepsi-SIC, til sæsonens første titel, da Jespersen og co. sejrede med cifrene...

Basketligaen

Dee Franklin, der har en fortid i Basketligaen, skal resten af sæsonen spille i den næstbedste række i Litauen.

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

Internationalt

Laura Ziegler er atter blevet kåret som ´Atlantic 10 Rookie of the Week´. Det er syvende gang i denne sæson, hun vinder prisen.

Internationalt

Real Madrids 13-årige stortalent Mahamadou Landoure høstede stor opmærksomhed, da han i den spanske U14-pokalfinale leverede svimlende 56 point, 33 rebounds og fem blocks...

Internationalt

Virtus Segafredo Bologna led søndag et skuffende nederlag, da de mødte Germani Brescia i den italienske pokalfinale. Brescia tog fusen på favoritterne fra Bologna...

Basketligaen

DeVaughn Akoon-Purcell har landet en plads på rundens hold i den russiske VTB League. Den tidligere MVP i Basketligaen tørner i denne sæson ud...

Basketligaen

Sergej Rudovic, der i sidste sæson tørnede ud for BK Amager, skifter til Italien, hvor han har skrevet under på en aftale med ASD...