fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Virtus Bologna forlænger med profil

Virtus Segafredo Bologna har tirsdag offentliggjort, at de har forlænget kontrakten med deres georgiske profil Tornike ´Toko´ Shengelia.

Foto: Virtus Segafredo Bologna

Den georgiske landsholdsspiller Tornike ´Toko´ Shengelia har forlænget sin kontrakt med de italienske mesterskabskandidater Virtus Segafredo Bologna.

Det har klubben tirsdag meldt ud.

Artiklen fortsætter under Twitter-opslaget

CSKA Moskva-trioen bestående af Iffe Lundberg, Daniel Hackett og Toko Shengelia er således genforenet i Bologna. Alle tre spillere forlod den russiske hovedstadsklub i kølvandet på den russiske invasion af Ukraine.

Mens den danske superstjerne efter sit russiske exit drog over Atlanten for at spille for Phoenix Suns i verdens bedste basketballliga, NBA, tog Tornike Shengelia og Daniel Hackett til Italien og Virtus Segafredo Bologna. Sammen med klubben fra Bologna vandt de i sidste sæson den europæiske turnering EuroCup, der nu gør det muligt for dem at spille i Euroleague i den kommende sæson.

Bologna har ikke spillet i Euroleague siden 2008.

Virtus Bologna skriver på sin hjemmeside, at den nye aftale med Shengelia løber til den 30. juni 2024. Kontrakten indeholder dertil en klausul, der kan forlænge samarbejdet med yderligere én sæson.

I forbindelse med Georgiens VM-kvalifikationskamp mod Holland i slutningen af august-måned pådrog Toko Shengelia sig en skulderskade, der vil holde ham ude i sæsonens indledning.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter karrieren i Asien, hvor han har indgået en aftale med indonesiske Rajawali Medan.

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.