fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

VIDEO: Panathinaikos faldt med 0,35 sekunder tilbage af kampen

Panathinaikos var baggud under hele kampen fredag aften. Men kort tid før opgøret var ovre havde de en stor mulighed for at vende resultatet. De græske guder, og Krunoslav Simon ville dem dog anderledes.

Simon Krunoslav - FIBA Europe - Elio Castoria

Panathinaikos har ikke just haft den bedste Euroleague sæson indtil videre. Med tabet af Zeljko Obradovic til Fenerbahce Ulker har holdet kæmpet en smule mere end de er vant til. Og det var også tilfældet torsdag aften, da Lokomotiv Kuban var på besøg.

Grækerne var bagud i hele kampen, men rutine som holdet besidder i stor stil er dog en faktor der kan gøre forskellen, eller? Panathinaikos kom med stærkt forsvarsspil tilbage i slutningen af fjerde periode, og det så virkelig ud til at kampen kunne vindes.

Læs også: Mere NBA – Nu på dk4 og DR3

Få sekunder før tid sætter Dimitris Diamantidis desuden en svær treer i kurven, og udligner til 69-69 til vanvittig jubel for de græske fans. Glæden varer dog blot få sekunder, da kroaten Krunoslav Simon fra Lokomotiv Kuban ville det anderledes.  Han afgører kampen ligeledes med et trepointsscoring med 0,35 sekunder igen af kampen, og sikrer Lokomotiv Kuban en historisk sejr. Lokomotiv Kuban vandt 69-72.

Lokomotiv Kuban er nu kravlet op på en anden plads med 3-1, lige efter Maccabi Electra der ligeledes har en score på 3-1, hvorimod Panathinaikos ligger som treer med 2 sejre og 2 nederlag.

(Artikel Foto: Flickr – RG1033)

(Tekst Foto: FIBA Europe – Elio Castoria)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

Basketligaen

DeVaughn Akoon-Purcell har landet en plads på rundens hold i den russiske VTB League. Den tidligere MVP i Basketligaen tørner i denne sæson ud...

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...