fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Video: Olympiacos slog Galatasaray efter boksekamp, i bogstaveligste forstand!

De forsvarende Euroleage mestrer fortsætter den fantastiske stime i turneringen efter sejren over Galatasaray på hjemmebane torsdag aften. Kampen vil dog desværre mest blive husket for boksekampen mellem Mirza Begic og Mensah-Bonsuh.

Olympiacos fortsætter med at dominere i Euroleague efter endnu en sejr. Denne gang over tyrkiske Galatasaray der måtte se sig slået med resultatet 72-54 i Pireaus i Grækenland.

Resultatet betyder at gruppen stadigvæk er åben for samtlige hold, idet det kun er Olympiacos, der med sikkerhed er videre efter 7 sejre og ingen nederlag. På anden pladsen i gruppen finder man netop Galatasaray med 4 sejre og 3 nederlag.

Læs også: 50.000$ i bøde til Jason Kidd for at spilde sodavand på banen med vilje

På trods af sejren, og den flotte stime af grækerne er det alligevel noget helt andet kampen vil blive husket for, nemlig nævekampen mellem Mirza Begic fra Olympiacos og Mensah-Bonsuh fra Galatasaray.

Kampen var allerede afgjort i fjerde periode, og tyrkerne var langt fra en sejr, men alligevel blev stemningen en smule intens, da de to spillere gik efter samme rebound efter efter et straffekast.

Annonce. Scroll for at læse videre.

De to spillere blev ret så fysiske, da de ramlede ind i hinanden, og det endte med flere slag mellem de to spillere. Begge spillere blev udvist efter episoden. Havde det desuden ikke været for Vassilis Spanoulis, havde de græske fans også invaderet banen for at beskytte deres spiller. Spanoulis beroliget dog fansene så episoden ikke endte med at blive en ren katastrofe.

Se episoden i videoen

(Foto: Flickr – Dionysis Kouris)

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...