fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Armani Milano

Trods flot Shavon Shields-præstation tabte Olimpia Milano igen i Euroleague

Shavon Shields var igen i fokus, da Olimpia Milano torsdag blev besejret af Partizan Mozzart Bet Beograd. Shields sluttede som delt topscorer i kampen med 19 point.

Foto: Olimpiamilano.com

Dansk-amerikanske Shavon Shields bliver ved med at levere for Olimpia Milano.

Shields, der i denne sæson har opnået flere milepæle i Milano-trøjen, var igen velspillende, da Olimpia Milano torsdag aften tørnede sammen med Partizan Mozzart Bet Beograd i en serbisk heksekedel i Beograd.

Foran 20,033 højlydte fans leverede Shields 19 point, hvor 15 point kom fra bag treeren, tre rebounds, to assists og ét steal, men igen var en flot præstation af det danske landsholdsemne ikke nok til sejr for de forsvarende italienske mestre.

Milano-mandskabet kunne ellers gå til pause med en føring fem point, 39-44, og med fire minutter tilbage af tredje periode var italienerne oppe med komfortable 15 point.

Gæsterne fra Milano var på vej mod sæsonens femte Euroleague-sejr i 13 forsøg, men Partizan Beograd lagde sig ikke ned. I stedet gik de på et vildt 37-9 run, der sikrede dem en sejr på 82-69.

Beograd indtager nu 7. pladsen i Euroleague, mens Milano ligger i den kedelige ende af tabellen som tredjesidst.

Shields var banens bedste og sluttede som delt topscorer i kampen sammen med Partizans Kevin Punter, men igen måtte Shields og co. altså forlade banen uden sejr.

Euroleague-stjernen Mike James, der til dagligt slår sine folder i AS Monaco, var dog underholdt af danskerens flotte spil.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.