fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Tidligere NBA All-Star tager til Europa

Kemba Walker har haft en succesfuld karriere i NBA, nu skal han prøve kræfter med den italienske liga.

Foto: Flickr - Keith Allison

Efter 12 sæsoner i NBA tager Kemba Walker til den italienske klub EA7 Emporio Armani Milan, bedre kendt som Olimpia Milano. Det skriver den italienske avis Gazetto dello Sport.

Kontrakten vil blive færdiggjort, når han har gennemført tjek med det italienske holds læger.

Kemba Walkers karriere i NBA har været succesfuld, men i de seneste sæsoner er spilletiden gået ned af bakke. Han har spillet ni kampe for Dallas Mavericks i 2022/23-sæsonen.

I de første otte sæsoner af hans karriere spillede han for Charlotte Hornets, hvor han blev en lokal legende. Han er Hornets mest scorende spiller nogensinde. Derudover var han All-Star fire gange.

Nu tager han til Olimpia Milano, der er det mest succesfulde hold i Italien, og som har vundet EuroLeague tre gange.

 

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Armani Milano

Det danske landsholdsemne Shavon Shields skrev tidligere på ugen historie, da han med ti point mod AS Monaco blev den mest scorende EA7 Emporio...

Nyhedsoversigt

Shavon Shields misser de kommende landskampe mod Georgien og Finland, da han har brug for at restituere ovenpå en skade.

Armani Milano

EA7 Emporio Armani Milan skuffede i søndagens pokalfinale, der blev tabt til Generazione Vincente Napoli Basket med 72-77.

Armani Milano

Shavon Shields og EA7 Emporio Armani Milano skal på lørdag spille semifinale i den italienske pokalturnering, efter de onsdag besejrede Dolomiti Energia Trentino overlegent...

Armani Milano

Shavon Shields var her, der og alle vegne for Milano, da Shields og co. torsdag besejrede Real Madrid i EuroLeague med 81-76.

NBA

Dallas har med deres to trades i løbet aftenen hentet to big men, hvor den ene profilerer sig som skytte og den anden som...

NBA

Topholdet i Western Confrence Oklahoma City Thunder forstærker sig trade deadlinen, hvor de henter Gordon Hayward fra Charlotte Hornets.

NBA

Sidste års finalister fra Miami Heat har hentet nye kræfter til offensiven og tradet for Terry Rozier.