fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Tidligere NBA All-Star tager til Europa

Kemba Walker har haft en succesfuld karriere i NBA, nu skal han prøve kræfter med den italienske liga.

Foto: Flickr - Keith Allison

Efter 12 sæsoner i NBA tager Kemba Walker til den italienske klub EA7 Emporio Armani Milan, bedre kendt som Olimpia Milano. Det skriver den italienske avis Gazetto dello Sport.

Kontrakten vil blive færdiggjort, når han har gennemført tjek med det italienske holds læger.

Kemba Walkers karriere i NBA har været succesfuld, men i de seneste sæsoner er spilletiden gået ned af bakke. Han har spillet ni kampe for Dallas Mavericks i 2022/23-sæsonen.

I de første otte sæsoner af hans karriere spillede han for Charlotte Hornets, hvor han blev en lokal legende. Han er Hornets mest scorende spiller nogensinde. Derudover var han All-Star fire gange.

Nu tager han til Olimpia Milano, der er det mest succesfulde hold i Italien, og som har vundet EuroLeague tre gange.

 

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

Armani Milano

Shavon Shields vendte søndag tilbage til gulvet efter en skade, han pådrog sig i en testkamp forud for sæsonen. Shields leverede fem point, seks...

Armani Milano

Dansk-amerikanske Shavon Shields udgik kort før pausen mellem Olimpia Milano og Varese med en fodskade, der holdte ham ude resten af kampen. Olimpia Milano...

NBA

Charlotte Hornets har ifølge The Athletics Shams Charania skrevet en ny kontrakt med Isaiah Thomas, der går resten af sæsonen.

Armani Milano

Efter en operation og knap tre måneder på bænken var Shavon Shields søndag tilbage på banen for Olimpia Milano, da de sikkert slog Allianz...

Internationalt

Olimpia Milano vandt søndag den italienske pokalturnering. Bertram Tortona blev besejret med 78-61.

NBA

Washington Wizards har handlet med to hold i NBA, hvor de blandt andet har sendt Montrezl Harrell til Charlotte Hornets.

Brooklyn Nets

San Antonio Spurs og Charlotte Hornets kommer alligevel til at have deltagere med i dette års All-Star kamp, når deres to unge stjerner erstatter...