fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Storsejr giver Maria Jespersens Euroleague-drømme nyt håb

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

Foto: fiba.basketball

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC gjorde det, der var nødvendigt, da de onsdag på overbevisende vis besejrede KKZ Crvena Zvezda med 83-63.

Den danske landsholdsprofil spillede endnu en god kamp. Onsdag noterede hun sig for 18 point, seks rebounds, fire assists og et steal.

Med sejren holder klubben fra Rumænien liv i Euroleague-drømmen. Efter tirsdagens ærgerlige nederlag til græske Olympiacos var der pres på Sepsi, men klubben kæmpede og fik et fint resultat med, der kan bruges.

Torsdag mødes netop Olympiacos og Crvena Zvezda i kvalifikationsgruppens sidste kamp, og for at Sepsi kan opnå videre avancement til Euroleague skal Crvena Zvezda slå Olympiacos med mellem 19 og 21 point.

I så fald vil alle hold stå med en enkelt sejr, hvorfor det bliver pointforskellen, der bliver den afgørende faktor.

Det bliver altså Crvena Zvezda, der kommer til at afgøre Maria Jespersen og Sepsis skæbne.

Tabellen ser i skrivende stund således ud:

Foto: fiba.basketball

Ender Euroleague-pladsen hos et af de to øvrige hold, skal Maria Jespersen og holdkammeraterne spille EuroCup i den kommende sæson.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Den danske landsholdsstjerne Maria Jespersen førte søndag aften sit rumænske hold, ACS Sepsi-SIC, til sæsonens første titel, da Jespersen og co. sejrede med cifrene...

Basketligaen

Dee Franklin, der har en fortid i Basketligaen, skal resten af sæsonen spille i den næstbedste række i Litauen.

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

Internationalt

Laura Ziegler er atter blevet kåret som ´Atlantic 10 Rookie of the Week´. Det er syvende gang i denne sæson, hun vinder prisen.

Internationalt

Real Madrids 13-årige stortalent Mahamadou Landoure høstede stor opmærksomhed, da han i den spanske U14-pokalfinale leverede svimlende 56 point, 33 rebounds og fem blocks...

Internationalt

Virtus Segafredo Bologna led søndag et skuffende nederlag, da de mødte Germani Brescia i den italienske pokalfinale. Brescia tog fusen på favoritterne fra Bologna...

Basketligaen

DeVaughn Akoon-Purcell har landet en plads på rundens hold i den russiske VTB League. Den tidligere MVP i Basketligaen tørner i denne sæson ud...

Basketligaen

Sergej Rudovic, der i sidste sæson tørnede ud for BK Amager, skifter til Italien, hvor han har skrevet under på en aftale med ASD...