fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Storsejr giver Maria Jespersens Euroleague-drømme nyt håb

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

Foto: fiba.basketball

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC gjorde det, der var nødvendigt, da de onsdag på overbevisende vis besejrede KKZ Crvena Zvezda med 83-63.

Den danske landsholdsprofil spillede endnu en god kamp. Onsdag noterede hun sig for 18 point, seks rebounds, fire assists og et steal.

Med sejren holder klubben fra Rumænien liv i Euroleague-drømmen. Efter tirsdagens ærgerlige nederlag til græske Olympiacos var der pres på Sepsi, men klubben kæmpede og fik et fint resultat med, der kan bruges.

Torsdag mødes netop Olympiacos og Crvena Zvezda i kvalifikationsgruppens sidste kamp, og for at Sepsi kan opnå videre avancement til Euroleague skal Crvena Zvezda slå Olympiacos med mellem 19 og 21 point.

I så fald vil alle hold stå med en enkelt sejr, hvorfor det bliver pointforskellen, der bliver den afgørende faktor.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Det bliver altså Crvena Zvezda, der kommer til at afgøre Maria Jespersen og Sepsis skæbne.

Tabellen ser i skrivende stund således ud:

Foto: fiba.basketball

Ender Euroleague-pladsen hos et af de to øvrige hold, skal Maria Jespersen og holdkammeraterne spille EuroCup i den kommende sæson.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Landsholdskollegerne Kevin Larsen og Sylvester Berg mødtes fredag aften i Spanien. Larsen imponerede, men måtte se sig besejret af Sylvester Berg og kompagni.

Internationalt

Sebastian Åris levered onsdag en ny career high i point, da den danske landsholdsspiller dominerende mod topholdet Arconic-Alba Fehérvár.

EuroCup

Tobias Jensen fik onsdag aften debut i den europæiske turnering EuroCup. Danskerens mandskab ratiopharm Ulm måtte dog se sig besejret af spanske Joventut Badalona...

Internationalt

Danske Peter Møller er efter to flotte kampe blevet kåret som Player of the Week i Sverige.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er for anden uge i streg blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

Internationalt

Det danske stortalent Tobias Jensen fik søndag sin debut i den tyske Bundesliga, da hans hold ratiopharm Ulm var på besøg hos MLP Academics...

Internationalt

Zarko Jukic skifter til CB Cornella i Spanien. Det er Jukic´ tredje ophold i Spanien i løbet af karrieren.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.