fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Armani Milano

Shavon Shields skød Real Madrid i sænk

Shavon Shields var her, der og alle vegne for Milano, da Shields og co. torsdag besejrede Real Madrid i EuroLeague med 81-76.

Foto: Olimpiamilano.com

Olimpia Milanos Shavon Shields viste torsdag aften, hvorfor han i manges øjne betragtes som en af de bedste spillere i EuroLeague lige nu.

Dansk-amerikanske Shields, der er udtaget til den danske landsholdstrup, der senere på måneden møder Georgien og Finland, var nemlig i hopla, da EuroLeague-førstepladsen Real Madrid kom på besøg i den italienske storby.

Shields var kampens topscorer med 27 point og havde en afgørende andel i, at Real Madrid fik tildelt deres blot fjerde nederlag i EuroLeague i denne sæson.

Milano-stjernen skød ni for 14 fra gulvet og leverede alt i alt en gennemført flot præstation mod EuroLeague´s bedste hold i denne sæson.

Udover Shields steppede den tidligere NBA-spiller Nikola Mirotic også op for Milano. Mirotic, der har gang i sin første sæson i Milano efter en årrække hos FC Barcelona, sluttede kampen med 23 point og fem rebounds.

Shields snitter 16,8 point, 3,8 rebounds, 2,7 assists og 1,1 steals per kamp i EuroLeague i denne sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.