fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Danmarks herrelandshold har udtaget truppen til kommende landskampe: Hele seks spillere fra Basketligaen udtaget

Danmarks Basketballforbund oplyser på sociale medier, at bruttotruppen er blevet skåret ned til 15 mand. Det er de 15 mand, der udgør truppen til de kommende landskampe mod Georgien og Finland.

Foto: fiba.basketball

Danmarks herrelandshold har udvalgt de 15 spillere, der skal repræsentere Danmark i de kommende landskampe mod Georgien og Finland.

Det ligner en stærk trup, Danmark har fået sat sammen, og der er flere store navne på listen. Her finder vi blandt andet både Gabriel ‘Iffe’ Lundberg og Shavon Shields, der til dagligt spiller i henholdvis Virtus Bologna og Olimpia Milano i den italienske Serie A. Derudover, er stortalentet Bakary Dibba, som netop har vundet ugens spiller i den næstbedste tyske række, også udtaget til de kommende kampe.

Hele seks spiller fra Basketligaen er også udtaget til de kommende landsholdskampe. Heribland Værløse Blue Hawks’ Adam Heede-Andersen.

Hele listen kan ses her:

 

 

Danmark skal først i aktion mod Georgien. Den kamp bliver spillet den 23. februar klokken 18.30. Derefter venter kampen mod Finland. Den kamp bliver spillet den 26. februar. Tidspunktet er dog endnu ikke offentliggjort.

Udover Georgien og Finland er Danmarks også i gruppe med Serbien i EM kvalifikationen. Dem skal de imidlertid først møde i november.

 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Her er en status på de aktuelle finalestillinger og højdepunkter fra de førende ligaer i Tyrkiet, Italien, Grækenland, Frankrig og Spanien.

Armani Milano

Milano sikrede sig sejren i en intens og nervepirrende kamp 3 mod Virtus Bologna i går.

Bakken Bears

Fremtiden er på plads for amerikanske Skyler Bowlin, der har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse med Bakken Bears.

Basketligaen

BC Copenhagen siger farvel til Durell Vinson, der har spillet sin sidste kamp for klubben.

Basketligaen

BC Copenhagen har forlænget aftalerne med de unge talenter Marius Øllegaard og Stevan Novovic.

Bakken Bears

19-årige Silas Oriane har skrevet under på en toårig aftale med tyske Tigers Tübingen.

Basketligaen

BMS Herlev har sikret sig en markant forstærkning til den kommende sæson, idet Leonardo Carlino søndag er blevet præsenteret i klubben.

Armani Milano

Lørdag aften bragede Virtus Bologna og Olimpia Milano sammen i kamp 2 af finaleserien, som Bologna denne gang vandt med 72-64. Serien står nu...