fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eurobasket

Danmarks herrelandshold har udtaget truppen til kommende landskampe: Hele seks spillere fra Basketligaen udtaget

Danmarks Basketballforbund oplyser på sociale medier, at bruttotruppen er blevet skåret ned til 15 mand. Det er de 15 mand, der udgør truppen til de kommende landskampe mod Georgien og Finland.

Foto: fiba.basketball

Danmarks herrelandshold har udvalgt de 15 spillere, der skal repræsentere Danmark i de kommende landskampe mod Georgien og Finland.

Det ligner en stærk trup, Danmark har fået sat sammen, og der er flere store navne på listen. Her finder vi blandt andet både Gabriel ‘Iffe’ Lundberg og Shavon Shields, der til dagligt spiller i henholdvis Virtus Bologna og Olimpia Milano i den italienske Serie A. Derudover, er stortalentet Bakary Dibba, som netop har vundet ugens spiller i den næstbedste tyske række, også udtaget til de kommende kampe.

Hele seks spiller fra Basketligaen er også udtaget til de kommende landsholdskampe. Heribland Værløse Blue Hawks’ Adam Heede-Andersen.

Hele listen kan ses her:

 

 

Danmark skal først i aktion mod Georgien. Den kamp bliver spillet den 23. februar klokken 18.30. Derefter venter kampen mod Finland. Den kamp bliver spillet den 26. februar. Tidspunktet er dog endnu ikke offentliggjort.

Udover Georgien og Finland er Danmarks også i gruppe med Serbien i EM kvalifikationen. Dem skal de imidlertid først møde i november.

 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den tidligere danske landsholdsspiller Peter Møller har besluttet at stoppe sin karriere som aktiv basketballspiller i en alder af 30 år.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet under med den amerikanske college-spiller Malik Miller.

Basketligaen

Sharif Barfi og Randers Cimbria har forlænget samarbejdet, så det nu løber frem til næste sommer.

Basketligaen

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Basketligaen

Bears Academy har forlænget aftalen med deres kaptajn, Malthe Bjerregaard.

Bakken Bears

19-årige Andreas Holst fortsætter endnu en sæson som spiller for både Bakken Bears og Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet 26-årige Olamide Pedersen til klubben. Den danske forward kommer til klubben fra et ophold i Tyskland.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget aftalen med Gustav Rønneholt med endnu en sæson.