fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Rundt om runden: EuroLeague runde 3

Tredje runde af sæsonens EuroLeague turnering bød blandt andet på sejrer til Anadolu Efes og Barcelona, mens Zenit St. Petersborg blot kunne se med fra sidelinjen, da de blev taberdømt. Få alle rundens resultater i Rundt om runden.

I tredje runde af EuroLeague turneringen 2020/21, blev Zalgiris Kaunas det første hold til at nå tre sejre, da de på udebane slog Crvena Zvezda.

Anadolu Efes hentede holdets første sejr på udebane i Berlin, og Barcelona kom tilbage på sejrskurs ved at slå Valencia, mens Zenit St. Petersborg blev taberdømt da de ikke kunne stille 8 spillere tilkamp.

Resultater

Crvena Zvezda mts Belgrade 69-75 Zalgiris Kaunas

ALBA Berlin 72-93 Anadolu Efes Istanbul

Valencia Basket 66-71 FC Barcelona

Maccabi Playtika Tel Aviv 82-85

Olympiacos Piraeus 86-75 AX Armani Exchange Milan

Fenerbahce Beko Istanbul 77-78 CSKA Moscow

Real Madrid 94-85 Khimki Moskva Region

Zenit St. Petersborg taberdømt
EuroLeague Basketballs Disciplinær Udvalg, besluttede mandag aften at taberdømme Zenit St. Petersborg 0-20 i sæsonens runde 3 og 4, hvor det russiske mandskab skulle have mødt TD Systems Baskonia Vitoria-Gasteiz og Valencia Basket.

Zenit St. Petersborg er blevet taberdømt i henhold til EuroLeague Basketballs Special Regulations 2020/21, hvor det fremgår, at holdene skal kunne stille med mindst 8 spillere, hvilket Zenit ikke har været i stand til, da op til flere spillere i truppen er smittet med Covid-19.

Reglen har foruden Zenit St. Petersborg, også været tæt på at ramme Khimki Moskva, der i runde 2 og 3, kun lige præcis har været i stand til at stille op med 8 spillere grundet Covid-19 udbrud i truppen.

Zalgiris Kaunas fortsat ubesejrede
Zalgiris Kaunas er efter en sejr på 69-75 ude mod Crvena Zvezda nu det eneste ubesejrede hold i 2020/21 udgaven af EuroLeague. De litauske mestre, der lå på en 9. plads inden sidste sæson blev aflyst, har indtil videre besejret Olympiakos, Khimki Moskva og nu senest Zvezda.

Zalgiris skal i runde 4 og 5 for alvor testes, når de først på hjemmebane tager imod Anadolu Efes, og senere skal et smut til Valencia at spille.

Overtidsdrama i Istanbul
Efter en flot comeback sejr mod bysbørnene fra Anadolu Efes i sidste uge, skulle Fenerbahce tirsdag forsøge at holde fast i deres førsteplads, da de hjemme i Istanbul havde besøg af CSKA Moskva.

Det var dog langt fra en nem opgave, det tyrkiske storhold skulle på, og efter forlænget spilletid kunne gæsterne fra Rusland trække sig sejrsrigt ud af opgøret. Will Clyburn viste vejen for CSKA Moskva med 26 point, mens Nando De Colo, der i sidste uge var en af heltene for Fenerbahce, denne uge blev en af skurkene. Den franske stjerne, fik to tekniske fejl, og blev derved udvist fra kampen. En kamp der med De Colos tilstedeværelse på banen i den afgørende slutfase kunne have tippet til hjemmeholdets fordel. I stedet er begge hold nu 2-1 efter tre runder.

Stillingen efter 3 runder

4. spillerunde af EureLeague sæsonen 2020/21 sættes allerede i gang i aften klokken 19.00 med opgøret mellem Zalgiris Kaunas og Anadolu Efes Istanbul.

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

EuroLeague

Virtus Segafredo Bolognas Toko Shengelia er blevet kåret som månedens spiller for oktober. Virtus Bologna vandt fire ud af fem kampe i den forgangne...

EuroLeague

Iffe Lundberg toppede scoringstavlen med 14 point, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften udspillede AS Monaco med 59-83.

EuroLeague

Søndag aften var Iffe Lundberg tilbage i Virtus Bologna-uniformen efter måneders uvished om fremtiden, og danskeren leverede en imponerende præstation i sin comeback-kamp.

EuroLeague

Iffe Lundbergs transfersaga i Bologna har angiveligt taget en drejning, efter klubben har fået en ny cheftræner.

EuroLeague

Virtus Bologna har fredag aften offentliggjort Sergio Scariolos erstatning i form af Luca Banchi.