fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Real Madrids Sergio Llull, Jeffery Taylor smittet med Covid-19 – Euroleague-kamp udsat

Real Madrids problemer med Covid-19 bliver større og større. Nu har Sergio Llull og Jefferey Taylor også testet positiv for Corona.

Foto: M. Serbin - cskabasket.com

Euroleague-topholdet Real Madrid er i øjeblikket hårdt ramt af Covid-19. Lille Juleaften stod de head to head med Iffe Lundbergs CSKA Moskva, og forventningerne til Madrid-klubben var lave – cirka halvdelen af deres trup sad nemlig ude med Covid-19. Trods udfordringerne med Corona tog Real Madrid, der havde udtaget flere ungdomsspillere, en overraskende sejr mod CSKA Moskva.

Den sejr kan du læse mere om her.

Real Madrid overkom da problemerne med Covid-19, men siden er situationen i klubben blot blevet værre. Real Madrid-kaptajnen Sergio Llull og holdkammeraten Jeffery Taylor har mandag testet positiv for Covid-19, og den spanske hovedstadsklub har derfor anmodet om at få onsdagens kamp mod Fenerbahce Beko udsat. Det skyldes, at de ikke har mulighed for at stille op med otte spillere, som er minimumskravet i Euroleague.

Den anmodning har Euroleague Basketball imødekommet. Onsdagens kamp mellem Real Madrid og Fenerbahce er derfor blevet udsat.

Adam Hanga, Thomas Heurtel, Fabien Causeur, Vincent Poirier, Guerschon Yabusele, Anthony Randolph og Juan Nunez sad i forvejen ude med Covid-19, og Llull og Taylor er nu blevet tilføjet til den lange liste af Covid-19-tilfælde i Madrid. Cheftræner Pablo Laso er ligeledes ude med Covid-19.

Real Madrid befinder sig i skrivende stund på en andenplads i Euroleague med 14 sejre og 3 nederlag.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Real Madrids Facundo Campazzo er efter en række flotte præstationer i november blevet kåret som månedens spiller i Euroleague.

Basketligaen

Bakir Serdarevic var igen topscorer, da danskerens hold Club Básquet L´Hospitalet slog Gran Canaria med 85-69.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne Skyler Flatten har efter en katastrofal start hos PAOK BC fundet ny klub. Fremover skal Flatten tørne ud for et...

Armani Milano

Dansk-amerikanske Shavon Shields har nu scoret mere end 2,000 point i den bedste italienske række. Shields rundede milepælen, da han søndag leverede 31 point...

Internationalt

Frida Formann står nu noteret for 1,000 point som spiller for Colorado Buffaloes, da hun blev topscorer med 22 point i en kamp mod...

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter ikke i Spanien for BAXI Manresa, der har valgt at tage afsked med den 210 centimeter høje dansker efter tre måneders...

Internationalt

Laura Ziegler vandt denne uge Player of the Week i hendes collegekonference efter en double-double i et overtidsdrama i sidste uge mod Temple.

EuroLeague

Iffe Lundberg imponerede, da Virtus Bologna søndag kunne indtage førstepladsen i den italienske Serie A med en sejr mod Germani Brescia.