fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Real Madrid kan se frem til en ny arena i 2022

De spanske giganter fra Real Madrid er ved at ombygge det ikoniske fodboldstadion Santiago Bernabeu, og det historiske stadion forventes at stå færdig, inden vi når sommeren 2022.

Ifølge RAC 1, en spansk radiostation, har den spanske storklub overvejet mulighederne for at afholde basketballkampe og events, når det hele er afsluttet i 2022. Dette kan nemlig lade sig gøre grundet stadionets nye design, da stadionet vil have et udtrækkeligt tag, og der derudover vil være mulighed for at placere trægulv på græsplænen.

Florentino Perez, klubbens præsident, ønsker at gennemføre et af sine mest ambitiøse projekter til dato. Der er et klart håb om, at de mest betydningsfulde sportsgrene samles omkring Santiago Bernabeu, og at det bliver et konstant forretningscenter, hvor det ikke blot er fodbold i centrum.

Estadio Santiago Bernabeu har en kapacitet på 81,232.

Skrevet af

Yasin Gönen, 23 år fra Silkeborg. Læser dagligt til finansøkonom, men har en stor kærlighed for basketball 🏀 I min fritid er jeg ansat som skribent for Fullcourt og det er mig en stor ære.

Annonce

Andre artikler med dette emne

Armani Milano

Eurohoops.net har efter fire runder af Euroleague lavet deres første MVP-barometer, og dansk-amerikanske Shavon Shields er med i MVP-kapløbet.

CSKA Moscow

Den russiske mastodont CSKA Moskva må undvære profilen Tornike Shengelia i mindst to måneder grundet skade.

Brooklyn Nets

Kenneth Faried skifter til CSKA Moskva. Amerikaneren har fået en to-måneder lang kontrakt hos den russiske hovedstadsklub.

FC Barcelona

Sergio Llull og resten af Real Madrid, vandt 88-83 over Barcelona efter et flot comeback. Dermed sikrede de sig sæsonens første trofæ.

NBA

Internationalt talent, der altid giver den gas i forsvaret, men skal finde sig til rette i en offensiv rolle. Han er ved at finde...

EuroLeague

Vassilis Spanoulis meddeler omverdenen, at han stopper sin karriere, og dermed afslutter sin fantastiske basketball-rejse på 22 år. Spanoulis bliver betegnet som en kæmpe...

Anadolu Efes Istanbul

Der var lagt op til et kæmpe brag imellem FC Barcelona og Anadolu Efes i finalen. Kampen endte (81-86) til Anadolu Efes fra Tyrkiet....

Anadolu Efes Istanbul

Finalen i Euroleague sæsonen 2020-2021 hedder FC Barcelona mod Anadolu Efes efter to spændende semifinaler fredag aften. Kampene endte således: CSKA Moskva 86-89 Anadolu...