fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Real Madrid-spiller kåret som månedens spiller i EuroLeague

Real Madrids Dzanan Musa er blevet kåret til månedens spiller i EuroLeague efter en flot januar-måned, hvor han blandt andet leverede en historisk præstation mod Anadolu Efes.

acb Photo / V. Carretero FOTO: VICTOR CARRETERO/REALMADRID.COM

For tredje måned i træk er det en Real Madrid-spiller, der løber med prisen som månedens spiller for januar i EuroLeague.

Denne gang går prisen til Madrids Dzanan Musa, der snittede 19,9 point per kamp i januar-måned.

Det har EuroLeague offentliggjort mandag middag.

Musa spillede en flot januar-måned, hvor højdepunktet var bosnierens utrolige 40-points kamp mod Anadolu Efes. Læs mere om den præstation her.

Det er første gang i karrieren, at Musa vinder prisen som månedens spiller i EuroLeague. Derudover er han med sin alder på 24 år den yngste spiller til at vinde prisen, siden Luka Doncic gjorde det for selvsamme klub tilbage i oktober 2017.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Rasmus Blak spiller også i næste sæson i den spanske LEB Plata, hvor han har skrevet under på en kontrakt med Ponferrada.

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.