fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Mike James klar til endnu en sæson for Monaco

32-årige Mike James vil fortsat være at finde på AS Monaco-holdkort i den kommende sæson, skriver Eurohoops.net.

Foto: Unics Kazan - Unics.ru

Kemba Walker og Mike James.

Sådan kan AS Monacos backcourt se ud i den kommende sæson.

Onsdag skriver Eurohoops.net, at Mike James har valgt at give afkald på en såkaldt NBA-klausul i hans kontrakt, der gør, at han fortsætter hos Euroleague-holdet AS Monaco.

Via klausulen kunne James ellers have skiftet til et NBA-hold, uden at han skulle købes ud af sin kontrakt i Monaco. Dette kommer dog ikke til at ske.

Dermed går Mike James nu ind til sin tredje sæson hos AS Monaco og tiende i Euroleague, og ved sin side har han den tidligere NBA All Star-spiller Kemba Walker, der i sidste uge skrev under på en kontrakt med monagaskerne.

Mike James snittede 15,9 point, 4,4 assists og 3,7 rebounds per kamp i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Nyhedsoversigt

Shavon Shields misser de kommende landskampe mod Georgien og Finland, da han har brug for at restituere ovenpå en skade.

Armani Milano

Shavon Shields var her, der og alle vegne for Milano, da Shields og co. torsdag besejrede Real Madrid i EuroLeague med 81-76.

EuroLeague

Real Madrids Dzanan Musa er blevet kåret til månedens spiller i EuroLeague efter en flot januar-måned, hvor han blandt andet leverede en historisk præstation...

EuroLeague

Iffe Lundberg gjorde igen det onde ved Partizan Mozzart Bet Belgrade, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften sejrede i EuroLeague på dramatisk vis.

EuroLeague

Daniel Hackett har forlænget sin aftale med Virtus Segafredo Bologna med to år. Det oplyser klubben tirsdag.

Armani Milano

Efter en tre ugers pause er Olimpia Milanos Shavon Shields tilbage fra sin lyskeskade.

Nyhedsoversigt

Virtus Bologna står til at misse Tornike Shengelia i holdets kommende kampe, da han ifølge flere medier døjer med en rygskade.