fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Mike James klar til endnu en sæson for Monaco

32-årige Mike James vil fortsat være at finde på AS Monaco-holdkort i den kommende sæson, skriver Eurohoops.net.

Foto: Unics Kazan - Unics.ru

Kemba Walker og Mike James.

Sådan kan AS Monacos backcourt se ud i den kommende sæson.

Onsdag skriver Eurohoops.net, at Mike James har valgt at give afkald på en såkaldt NBA-klausul i hans kontrakt, der gør, at han fortsætter hos Euroleague-holdet AS Monaco.

Via klausulen kunne James ellers have skiftet til et NBA-hold, uden at han skulle købes ud af sin kontrakt i Monaco. Dette kommer dog ikke til at ske.

Dermed går Mike James nu ind til sin tredje sæson hos AS Monaco og tiende i Euroleague, og ved sin side har han den tidligere NBA All Star-spiller Kemba Walker, der i sidste uge skrev under på en kontrakt med monagaskerne.

Mike James snittede 15,9 point, 4,4 assists og 3,7 rebounds per kamp i sidste sæson.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.

EuroLeague

Iffe Lundberg har skrevet under på en toårig aftale med det serbiske EuroLeague-hold KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.

Internationalt

Her er en status på de aktuelle finalestillinger og højdepunkter fra de førende ligaer i Tyrkiet, Italien, Grækenland, Frankrig og Spanien.

Nyhedsoversigt

58-årige Luca Banchi er på blokken hos spanske Baskonia, der står uden cheftræner.

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.