Mike James kåret til månedens EuroLeague MVP

CSKA Moskva stjernen, Mike James, er blevet hædret med prisen som månedens MVP i EuroLeague.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Forud for november måned lå CSKA Moskva på en 10. plads i Europas bedste klubturnering med en 3-3 record, men efter at have gjort rent bord i de seneste fem kampe, hvor særligt en spiller har skildt sig ud, og nu fortjent har vundet prisen som MVP of November,  ligger det russiske storhold på en 2. plads i turneringen.

Spilleren, der er tale om, er den amerikansek point guard, Mike James, der i særdeleshed har bidraget til CSKA Moskvas 5-0 record i november.

Mike James har i den seneste måned, hvor han også en enkelt gang vandt prisen som MVP of the Week, snittet 22,5 point og 3,3 assists per kamp med en gennemsnitlig player index rating på 20,8.

James leverede blandt andet 27 og 25 point mod henholdsvis Zalgiris Kaunas og FC Bayern München, mens holdet også har hentet sejrer over Panathinaikos, Baskonia og Real Madrid. James sad dog ude med en skade i opgøret mod Baskonia på hjemmebane.

De flotte præstationer, har også bragt den rutinerede guard op på turneringens førsteplads på topscorerlisten med 19,5 point per kamp.

Det er anden gang i karrieren, at Mike James vinder prisen som MVP of the Month.

Se de flotte highlights fra Mike James spil i den seneste måned i videoen herunder:

Næste gang Mike James og CSKA Moskva skal i kamp er på onsdag når Olympiakos gæster Megasport Arena.

Se andre spændende artikler