fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Mestrenes skæbne afgøres på hjemmebane

De forsvarende mestre fra Athen Olymiacos Pireaus vandt over tyrkiske Fenerbahče i Istanbul. Barcelona fik deres tiende sejr i træk i Italien over Montepaschi , og formindskede dermed italienernes chancer om at komme videre.

Status i gruppe F er at der stadigvæk er 5 hold(Maccabi, Olympiacos, Khimki, Caja Laboral og Montepaschi) der kæmper om de sidste tre playoffpladser med en enkelt runde tilbage af TOP 16. I gruppe E står det lidt anderledes til, da græske Panathinakos torsdag aften besejrede Bamberg, og tog den sidste playoffplads i gruppen. Dermed er de videre sammen med Real Madrid, Anadolu Efes og CSKA Moskva fra deres gruppe af.

Olympiacos kan dermed se frem til torsdag hvor de tager imod russiske Khimki, og kan afgøre om de skal videre i turneringen eller ej. De forsvarende mestre besejrede Fenerbahče med resultatet 78:73 og deler nu anden og tredjepladsen med Maccabi efterfulgt af Khimki, Caja Laboral og Montepaschi der alle tre har en sejr mindre.

Lige så spændende bliver det i Vitoria hvor Caja Laboral og Montepaschi spiller om hvem der skal videre. Med en sejr til Olympiacos over Khimki, så kommer vinderen fra kampen i Vitoria videre, mens en sejr til Khimki kan blive til et længere regnestykke hvor fire hold kan have 8 sejre og 6 nederlag.

Andre resultater:

Annonce. Scroll for at læse videre.

Gruppe E
CSKA – Real Madrid 81:72
Efes – Unicaja 64:70
Bamberg – Panathinaikos 60:82
Alba – Zalgiris 77:55
Stillingen: CSKA 10-3, Real Madrid 9-4, Panathinaikos 9-4, Efes 9-4, Unicaja 7-6, Zalgiris 5-8, Alba 3-10, Bamberg 0-13

Gruppe F
Khimki – Caja Laboral 82:86
Fenerbahče – Olympiakos 73:78
Montepaschi – Barcelona 69:77
Maccabi – Bešiktaš 101:58
Stillingen: Barcelona 12-1, Maccabi 8-5, Olympiakos 8-5, Khimki 7-6, Caja Laboral 7-6, Montepaschi 7-6, Fenerbahče 2-11, Bešiktaš 1-12.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...