fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bayern Munich

Iffe Lundberg kåret som kampens spiller, da Virtus Bologna snuppede første Euroleague-sejr i 15 år

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

Foto: Virtus Segafredo Bologna/Matteo Marchi

Iffe Lundberg kom i centrum, da Virtus Segafredo Bologna torsdag aften besejrede det tyske storhold Bayern München med 66-63.

Sejren var Bolognas første i Euroleague i 15 år, og den danske landsholdsstjerne spillede en stor rolle i holdets flotte hjemmebanesejr mod München. Lundberg leverede 13 point og to rebounds og sluttede som Bolognas topscorer, mens han også gjorde en god indsats i defensiven.

Artiklen fortsætter under tweetet

Annonce. Scroll for at læse videre.

Bayern München havde helt til sidst i fjerde periode muligheden for at tvinge kampen ud i overtid, men tyskerne fik lige nøjagtig ikke bolden i nettet, hvorfor de mange fremmødte Bologna-fans kunne bryde ud i stor jubel.

Som kronen på værket blev Lundberg, der har vist sig som en stor profil for Bologna indtil videre, kåret som Adidas Man of the Match af Euroleague.

Næste gang Virtus Bologna og Lundberg skal i kamp er lørdag den 15. oktober i den hjemlige liga mod Tezenis Verona.

Se Iffe Lundbergs highlights fra kampen herunder:

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...

EuroLeague

Se highlights fra første spillerunde i Euroleague her.