fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Brooklyn Nets

Iffe Lundberg får selskab af tidligere NBA-spiller i CSKA Moskva

Kenneth Faried skifter til CSKA Moskva. Amerikaneren har fået en to-måneder lang kontrakt hos den russiske hovedstadsklub.

FIBA.com

Kenneth Faried skifter til CSKA Moskva. Det har den russiske mastodont offentliggjort på deres Twitter-profil. Faried har skrevet under på en to-måneder lang kontrakt med de forsvarende VTB-mestre. Der er en option inkluderet i kontrakten, der giver mulighed for forlængelse til slutningen af sæsonen.

CSKAs nyeste skud på stammen er ikke en hvilken som helst spiller. Han har 478 NBA-kampe på sit CV og var tilmed en del af det amerikanske landshold, der i 2014 vandt VM-guld. Faried snittede 11,3 point og 8,1 gennem NBA-karrieren. Den 31-årige center tørnede ud for Denver Nuggets, Brooklyn Nets og Houston Rockets.

Denver Nugget draftede Faried som nummer 22 i 2011. Han spillede for Nuggets frem til 2018, hvor han blev tradet til Brooklyn Nets.

Faried indledte denne sæson hos Leones de Ponce i Puerto Rico, hvor det dog blot blev til tre kampe.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

Brooklyn Nets

Her er der highlights fra opgøret mellem de forsvarende mestre Milwaukee Bucks og Brooklyn Nets. Milwaukee-mandskabet sejrede med cifrene 127-104.

Golden State Warriors

Her er der highlights fra nattens kamp mellem Los Angeles Lakers og Golden State Warriors. Et opgør, som Warriors trak sig bedst ud af.

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

NBA

Ben Simmons-sagaen har taget en ny drejning, og australierens holdkammerat Joel Embiid lægger ikke skjul på, hvor han står i forhold til den 25-årige...

Armani Milano

Eurohoops.net har efter fire runder af Euroleague lavet deres første MVP-barometer, og dansk-amerikanske Shavon Shields er med i MVP-kapløbet.

Atlanta Hawks

Mandag aften var der deadline for forlængelse af spillere draftet i 2018. Det resulterede i et par store kontrakter, samt én spiller der ikke...

NBA

Det vil fremover være muligt at se et splinternyt, dansk NBA magasinprogram ved navn ´Crunch Time´ på TV 2 Play. Programmet vil have Thomas...