fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg blev Bologna-topscorer i nederlag i Istanbul

Med 14 point, alle i fjerde periode, sluttede Iffe Lundberg som topscorer for Virtus Segafredo Bologna, da de fredag aften tabte i Tyrkiet til Anadolu Efes med 99-75.

Foto: Matteo Marchi - Virtus Segafredo Bologna

Sidste uge var en perfekt uge i EuroLeague for Virtus Segafredo Bologna og danske Iffe Lundberg med to sejre i to kampe.

Denne uge har der dog ikke været så meget at trække på smilebåndet over resultatmæssigt for topholdet fra Italien.

Fredag aften var italienerne for anden gang i denne uge i aktion i EuroLeague, da de stod overfor Anadolu Efes Istanbul i den tyrkiske storby, og Bologna-mandskabet knækkede aldrig koden til at få lukket ned for Efes-profilerne Darius Thompson og Elijah Bryant, der dominerede.

Anadolu Efes, der gik ind til kampen med en nederlagsstime i EuroLeague på syv tabte i træk, slog Bologna med 99-75.

Virtus Bologna, som i onsdags tabte overbevisende til Maccabi Tel Aviv, spillede en rigtig skidt kamp i Istanbul, hvor defensiven svigtede.

Og i offensiven var de uskarpe og smed for mange bolde væk, alt imens Efes holdt deres turnovers til et absolut minimum i første halvleg.

Allerede i pausen var Lundberg og co. nede med 50-29, og de havde således et stort bjerg at bestige for at komme tilbage i kampen – og det bjerg viste sig at være for stejlt.

Iffe Lundberg tog over i fjerde periode

Trods at der kom andre boller på suppen i den italienske offensiv i anden halvleg, havde Istanbul-holdet fortsat succes med at trænge igennem Bologna-defensiven, og derfor blev det aldrig tæt.

Iffe Lundberg var en af de spillere, der kom gang i efter pausen, da den danske landsholdsstjerne scorede størstedelen af Bolognas point i fjerde periode.

Hverken i første halvleg eller i tredje periode kom der point på tavlen fra Iffe Lundberg, men da gæsterne i fjerde periode skulle give et comeback et sidste skud viste danskeren sig flot frem og tog ansvar.

Lundberg scorede alle sine 14 point i fjerde periode og sluttede således som Bolognas topscorer i kampen. I fjerde periode scorede Lundberg 14 ud af Bolognas 21 point, hvilket vidner om, at Lundberg tog teten i kampens sidste ti minutter.

Spilleren med den højeste pointhøst i kampen var Efes´ Darius Thompson med career high 26 point. Elijah Bryant scorede 21 point.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.