fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Fenerbahce synker dybere og dybere

Efter en fornem første del af Euroleague sæsonen, har det set ualmindeligt skidt ud for den tyrkiske klub Fenerbahce. Forrige runde tabte man nok engang, denne gang ude mod italienske Armani med 90-85.

Fenerbahce Ulker - Arena - David Jones - Flickr

Fenerbahce var spået store resultater før sæsonen startede i Euroleague, og det startede da også mere end godt for Istanbul-klubben der spillede fremragende i den første del af sæsonen. Det har dog desværre set skidt ud for tyrkerne i TOP 16, og man har allerede tabt 4 ud af de første 5 kampe .

Zeljko Obradovic’s mandskab lignede efter de første par kampe en sikker Final Four deltager, men hvad der sidenhen er sket i den tyrkiske hovedstads klub er en gåde for mange.

I Milano spillede tyrkerne en flot første periode, før at Armani i anden periode spillede noget af det bedste de har gjort i år, hvilket gør at de går til pause med en føring på 49-40. I anden halvleg lagde italienerne godt ud, hvor de havde et stort forspiring ned til tyrkerne før de slap speederen i slutningen af perioden.

Læs også: Sådan ser grupperne ud til årets FIBA World Cup

Fremragende resultater i starten af TOP 16 for Armani gør at spillerne sprudler af selvtillid, og det er uden tvivl med til at italienerne lukker kampen til sidst og får deres tredje sejr i TOP 16.

Topscorer for Armani blev Daniel Hackett med 17 point, mens Linas Kleiza blev mest scorende for Fenerbahce 26 point.

Næste kamp er en must-win for tyrkerne der på hjemmebane tager imod Laboral Kutxa. Hvis man igen taber, begynder det at se mere end sort ud. Armani på den anden side, skal en tur til Barcelona, i en kamp som ingen forventer de skal vinde, da Barcelona nu er det eneste hold der er ubesejret i TOP 16.

(Foto: David Jones – Flickr)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.