fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Fenerbahce synker dybere og dybere

Efter en fornem første del af Euroleague sæsonen, har det set ualmindeligt skidt ud for den tyrkiske klub Fenerbahce. Forrige runde tabte man nok engang, denne gang ude mod italienske Armani med 90-85.

Fenerbahce Ulker - Arena - David Jones - Flickr

Fenerbahce var spået store resultater før sæsonen startede i Euroleague, og det startede da også mere end godt for Istanbul-klubben der spillede fremragende i den første del af sæsonen. Det har dog desværre set skidt ud for tyrkerne i TOP 16, og man har allerede tabt 4 ud af de første 5 kampe .

Zeljko Obradovic’s mandskab lignede efter de første par kampe en sikker Final Four deltager, men hvad der sidenhen er sket i den tyrkiske hovedstads klub er en gåde for mange.

I Milano spillede tyrkerne en flot første periode, før at Armani i anden periode spillede noget af det bedste de har gjort i år, hvilket gør at de går til pause med en føring på 49-40. I anden halvleg lagde italienerne godt ud, hvor de havde et stort forspiring ned til tyrkerne før de slap speederen i slutningen af perioden.

Læs også: Sådan ser grupperne ud til årets FIBA World Cup

Fremragende resultater i starten af TOP 16 for Armani gør at spillerne sprudler af selvtillid, og det er uden tvivl med til at italienerne lukker kampen til sidst og får deres tredje sejr i TOP 16.

Topscorer for Armani blev Daniel Hackett med 17 point, mens Linas Kleiza blev mest scorende for Fenerbahce 26 point.

Næste kamp er en must-win for tyrkerne der på hjemmebane tager imod Laboral Kutxa. Hvis man igen taber, begynder det at se mere end sort ud. Armani på den anden side, skal en tur til Barcelona, i en kamp som ingen forventer de skal vinde, da Barcelona nu er det eneste hold der er ubesejret i TOP 16.

(Foto: David Jones – Flickr)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Bakken Bears

Bakken Bears´ 17-årige stjerneskud Frederik Drejer Erichsen kom godt fra land til ungdomsturneringen Adidas Next Generation Tournament i Dubai, da han med 11 point...

Armani Milano

Det danske landsholdsemne Shavon Shields skrev tidligere på ugen historie, da han med ti point mod AS Monaco blev den mest scorende EA7 Emporio...

Bakken Bears

Frederik Drejer Erichsen skal i den kommende weekend deltage i ungdommens EuroLeague i Dubai, hvor han kommer til at møde nogle af Europas største...

EuroLeague

Der er måske en stor (!) pose penge på vej til EuroLeague fra Dubai, der angiveligt drømmer om at blive værter for EuroLeague´s Final...

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Nyhedsoversigt

Shavon Shields misser de kommende landskampe mod Georgien og Finland, da han har brug for at restituere ovenpå en skade.