fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Anadolu Efes Istanbul

EuroLeague-prisvinderne er fundet: Dansker sniger sig ind på All-EuroLeague Team

Anadolu Efes’ point guard Vasilije Micic er blevet kåret til dette års MVP i EuroLeague.

Foto: Angel Martinez / Euroleague Basketball / https://www.anadoluefessk.org

I aften skydes dette års Final 4 i gang, når CSKA Moskva tager imod Anadolu Efes.

Ikke alene kan de danske basketfans se frem til at se danske Iffe Lundberg i aktion, men danskeren står også overfor dette års EuroLeague MVP i form af serbiske Vasilije Micic.

Det står klart efter, at Micic for få dage siden blev kåret til den mest værdifulde spiller i dette års udgave af turneringen. Micic blev valgt af fansene, medierne og for første gang cheftrænerne og kaptajnerne hos de andre EuroLeague-mandskaber.

Den 27-årige serber har da også haft en god sæson, hvor han er den fjerde højestscorende spiller med sine 16,3 point pr. kamp og den niendebedste assistmager i denne sæson med et gennesnit på 4,8 assists pr. kamp. Og som det ikke skulle være nok, er Micic også den eneste EuroLeague-spiller til at lave mindst 70 3-pointsscoringer og mindst 100 2-pointsscoringer og straffekastsscoringer i sæsonen.

De øvrige prisvindere

Real Madrids Edy Tavares kan bryste sig af at kalde sig for Årets forsvarsspiller – en titel han vinder for anden gang i karrieren, mens holdkammeraten Usman Garuba er blevet kåret til Årets unge spiller.

Turneringens topscorer blev russiske Alexey Shved fra Khimki Moskva med et gennesnit på 19,78 point pr. kamp.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Flere af prisvinderne er ikke så overraskende at finde på All-EuroLeague førsteholdet. MVP’en Vasilije Micic og Årets forsvarsspiller Edy Tavares har således begge tilkæmpet sig en plads sammen med FC Bayern Münchens Vladimir Lucic, FC Barcelonas Nikola Mirotic og Zenit St. Petersborgs Kevin Pangos.

Det danske islæt skal dog findes på All-EuroLeague andetholdet, hvor dansk-amerikanske Shavon Shields er at finde sammen med Anadolu Efes’ Shane Larkin, Nando De Colo fra Fenerbahce Beko, Will Clyburn fra CSKA Moskva og Brandon Davies fra FC Barcelona.

Det er første gang, at Shavon Shields er blevet valgt til et All-EuroLeague hold.

Jeg er skribent på Basketligaen. Når jeg ikke skriver artikler på Fullcourt, skriver jeg helt sikkert på en anden historie, da jeg til daglig studerer journalistik. Jeg har en stor interesse for basketball og et blødt punkt for DeMar DeRozan og Donovan Mitchell.

Annonce

Andre artikler med dette emne

Armani Milano

Eurohoops.net har efter fire runder af Euroleague lavet deres første MVP-barometer, og dansk-amerikanske Shavon Shields er med i MVP-kapløbet.

CSKA Moscow

Den russiske mastodont CSKA Moskva må undvære profilen Tornike Shengelia i mindst to måneder grundet skade.

Brooklyn Nets

Kenneth Faried skifter til CSKA Moskva. Amerikaneren har fået en to-måneder lang kontrakt hos den russiske hovedstadsklub.

Armani Milano

Danske Shavon Shields forlænger sin kontrakt hos AX Armani Exchange Olimpia Milano, aftalen binder Shields frem til slutningen af 2022-23 sæsonen. Det meddeler den...

EuroLeague

De spanske giganter fra Real Madrid er ved at ombygge det ikoniske fodboldstadion Santiago Bernabeu, og det historiske stadion forventes at stå færdig, inden...

EuroLeague

Vassilis Spanoulis meddeler omverdenen, at han stopper sin karriere, og dermed afslutter sin fantastiske basketball-rejse på 22 år. Spanoulis bliver betegnet som en kæmpe...

Armani Milano

Den danske landsholdsspiller Shavon Shields har efter en flot sæson i Italien sikret sig en plads på Eurobasket.com´s All-Italian 1st Team.

Anadolu Efes Istanbul

Der var lagt op til et kæmpe brag imellem FC Barcelona og Anadolu Efes i finalen. Kampen endte (81-86) til Anadolu Efes fra Tyrkiet....