fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

De tyske mestre henter Petteri Koponen

De tyske mestre FC Bayern München henter den finske guard Petteri Koponen på en tre-årig kontrakt til klubben.

FC Bayern München fortsætter med at forstærker sig for den kommende sæson, hvor de igen er at finde i europas bedste klubturnering EuroLeague.

Klubbens nye spiller er finske er Petteri Koponene. Den 30-årige guard har skrevet under på en tre-årig kontrakt med de tyske mestre.

Den finske guard spillede 29 kampe for FC Barcelona i EuroLeague i sidste sæson. Han snittede 7,9 point, 1,6 rebounds og 1,5 assists pr. kamp.

Statistikken er ikke den mest imponerende for finnen. Han er dog en stabil og effektiv skytte. Bag trepointlinien skød han 51,1% (47/92) i sidste sæson imens han ramte 46,8% (37/79) for to point og 93,8% (15/16) fra straffekastslinien.

Koponen startede karrieren i finske Tapiolan Honka i 2004, og har siden da spillede for bla. italienske Virtus Bologna, og russiske BC Khimki hvor han i 2015 blev kåret til VTB League Sixt Man of the Year.

I 2016 hentede Barcelona finnen til Spanien på en tre-årig kontrakt, men kort efter blev Koponen en del af et biluheld. Efterfølgenden formåede han ikke at slå igennem hos catalanerne.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Nyhedsoversigt

Shavon Shields misser de kommende landskampe mod Georgien og Finland, da han har brug for at restituere ovenpå en skade.

Dansk Basket

Det 14-årige Falcon-talent August Engelhardt Møller kan vende hjem til Danmark efter en uge i Spanien, der har budt på en tredjeplads i Minicopa...

FC Barcelona

Kl. 12:00 er der tipoff i Spanien, hvor Unicaja Malaga - med det 14-årige danske stjerneskud August Engelhardt Møller på holdet - møder FC...

Dansk Basket

Unicaja Malaga vandt fredagens vind eller forsvind-opgør i Minicopa Endesa mod Joventut Badalona takket være en stor præstation af danske August Engelhardt Møller. Unicaja...

Armani Milano

Shavon Shields var her, der og alle vegne for Milano, da Shields og co. torsdag besejrede Real Madrid i EuroLeague med 81-76.

EuroLeague

Real Madrids Dzanan Musa er blevet kåret til månedens spiller i EuroLeague efter en flot januar-måned, hvor han blandt andet leverede en historisk præstation...

EuroLeague

Iffe Lundberg gjorde igen det onde ved Partizan Mozzart Bet Belgrade, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften sejrede i EuroLeague på dramatisk vis.