fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

CSKA henter Euroleague mester

CSKA Moscow har offentliggjort nyerhvervelsen Kyle Hines fra Euroleague mestrene Olympiacos, som de har sikret på en to-årig aftale. Hines er af hans størrelse en af de bedste PF/Center i Europa i øjeblikket. Dermed fortsætter russerne med forstærkning af holdet efter man for nogle uger siden hentede Jeremy Pargo tilbage til Europa.

Kyle Hines (1,98m, 26 år) har været en vigtig spiller for Olympiacos de seneste to sæsoner hvor han har været med til at vinde to Euroleague trofæer. Hines spillede en fantastisk Final Four i år hvor han var med til at slå hans kommende klub CSKA Moskva i semifinalen, og ikke mindst finalen hvor Hines havde 12 point og 5 rebounds. Hvis det ikke havde været for Vassillis Spanoulis’s præstation i Euroleague finalen imod Real Madrid, havde Hines nok også løbet med MVP trofæet.

Amerikaneren snittede i sidste sæson 9.4 point, 6 rebounds og 1,2 blocks i 31 kampe for Olympiacos i Euroleague.

Hines slog for alvor igennem i Europa da han i 2010-2011 sæsonen spillede for tyske Brose Baskets, hvor han var med til at vinde det tyske mesterskab samt debutere i Euroleague. Udover mesterskabet med tyskerne fik han æren af at blive MVP i den tyske finale. Med Olympiacos nåede han ikke at vinde det græske mesterskab, men vandt som sagt 2 Euroleague trofæer med klubben.

(Foto: Kyle Hines – Flickr – Soultourist)

Annonce. Scroll for at læse videre.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...