fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Caja Laboral rejste sig, CSKA hev sejren med hjem fra Tyskland

”Den røde hær” fik hvad de kom efter i Tyskland, nemlig en sejr. Med sejren her har russerne minimum sikret sig en andenplads i gruppen.

Nytilkommende Dionte Christmas spillede en flot kamp med 21 point. Milos Teodosic havde 19 point og tilføjede 9 assists til kontoen. Casey Jacobsen var bedste mand hos hjemmeholdet med hans 18point.

CSKA har sammen med Barcelona og Bešiktaš allerede sikret sig billetten til TOP 16, og det ligner nu en direkte duel mellem serbiske Partizan Beograd og Bamberg om hvem der ender med den fjerde og sidste billet i gruppen. Næste runde tager Partizan hjemme imod Barcelona, mens Lietuvos Rytas venter Bamberg hjemme. Bešiktaš drager til Moskva hvor det på papiret ligner en ligegyldig kamp for begge mandskaber.

I gruppe C skulle Caja Laboral forsøge at rejse sig ovenpå det katastrofale nederlag fra sidste uge imod Zalgiris. Som kampen forløb de to første perioder begyndte det at ligne endnu en afklapsning af spanierne der i pausen var bagud med 14 point. Anden halvleg kom Armani alt for afslappende ind i kampen, og tillod værterne at komme ind i kampen.  I fjerde periode leverede Caja comebacket og sætter sig nu i position til et muligt avancement til TOP 16.

Maciej Lampe spillede en flot kamp for spanierne med 14 point og 12 rebounds. Topscorer for Caja blev dog Fernando San Emeterio med 17 point. Ioannis Bourosis havde en double-dobule for Armani med 10 point og 11 rebounds. Topscorer blev Keith Langford med 16 point.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Øvrige resultater:

Gruppe A
Kimki – Cantu 77:53
Panathinaikos – Olimpija 80:72
Real Madrid – Fenerbahče, fredag
Stillingen: Real 5-2, Khimki 5-3, Panathinaikos 5-3, Fenerbahče 4-3, Olimpija 2-6, Cantu 2-6.

Gruppe B
Maccabi – Chalon 78:73
Alba – Prokom 67:64
Montepaschi – Unicaja, fredag
Stillingen: Unicaja 6-1, Maccabi 6-2, Montepaschi 4-3, Alba 4-4, Chalon 2-6, Prokom 1-7.

Gruppe C
Cedevita – Efes 73:81
Caja Laboral – Armani 64:62
Žalgiris – Olympiakos, fredag
Stillingen: Žalgiris 6-1, Olympiakos 5-2, Efes 5-3, Armani 3-5, Cedevita 2-6, Caja Laboral 2-6.

Gruppe D
Partizan mt:s – Lietuvos Rytas 75:74
Bamberg – CSKA 89:97
Bešiktaš – Barcelona, fredag
Stillingen: CSKA 7-1, Barcelona 7-0, Bešiktaš 4-3, Bamberg 2-6, Partizan 2-6, Lietuvos 1-7.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...