fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Bobby Brown sikrede Montepaschi deres første sejr

De nuværende Euroleague mestre vandt sværere end forventet over kroatiske Cedevita, og kom dermed frem til deres anden sejr i gruppen, mens nederlaget her for kroaterne var det fjerde i fire kampe.

Mestrene kom ind i kampen som store favoritter, men Cedevita der trods sine tre nederlag i gruppen viste at de sagtens kunne spille med de helt store. Holdet fra Zagreb spillede op med de forsvarende mestre, og havde faktisk også muligheden for at tage de 2 point. Men sidste års finale-MVP Vassilis Spanoulis viste hvad rutine betyder i basketball, der han sammen med resten af hans mandskab sikrede sejren i slutsekunderne.

Lige netop Spanoulis spillede en flot kamp, og førte hans hold an i kampen med 21 point og 7 assist. Cedevita’s bedste var Miro Bilan som havde 16 point og 7 rebounds.

Montepaschi havde på hjemmebane imod franske Chalon muligheden for endelig at få en sejr efter tre nederlag i de tre første kampe. Før kampen så det ud som om at italienerne ville få en overkommelig opgave, men de franske naboer var i flere omgange foran med mere end 10 point. Takket være Bobby Brown var Montepaschi kun bagud med 5 point ved pausen. I anden halvleg var de ligeledes bagud i store dele, og det var først i de sidste 2 minutter at kampen vendte. Da Brown til sidst sikkert scorede på sine to straffekast var kampen færdig og Montepaschi fik deres første sejr i årets Euroleague.

Bobby Brown spillede en fremragende kamp, og endte således med 34 point 5 assist, mens Chalon’s bedste var Shelden Williams med 28 point og 13 rebounds.

Øvrige resultater:

Gruppe A
Fenerbahče – Panathinaikos 73:64
Real Madrid – Cantu 80:66
Khimki – Olimpija 75-65
Stillingen: Fenerbahče 3-1, Real 3-1, Panathinaikos 2-2,Khimki 2-2, Cantu 1-3, Olimpija 1-3.

Gruppe B
Maccabi – Asseco Prokom 93:62
Unicaja – Alba 67:62
Montepaschi – Chalon 93-90
Stillingen: Maccabi 4-0, Alba 2-2, Unicaja 2-2, Chalon 1-3, Prokom 1-3, Montepaschi 1-3.

Gruppe C
Žalgiris – Emporio Armani 92:87
Caja Laboral – Efes 64:76
Olympiakos – Cedevita 79-77
Stillingen: Žalgiris 4-0, Efes 3-1, Armani 2-2, Caja Laboral 1-3, Olympiakos 2-2, Cedevita 0-4.

Gruppe D
Barcelona – Partizan mt:s 85:82
Bešiktaš – CSKA 58-85
Bamberg – Lietuvos Rytas 84-78
Stillingen: Barcelona 4-0, CSKA 4-0, Bešiktaš 2-2, Lietuvos Rytas 1-3, Bamberg 1-3, Partizan mt:s 0-4.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

EuroLeague

Virtus Segafredo Bolognas Toko Shengelia er blevet kåret som månedens spiller for oktober. Virtus Bologna vandt fire ud af fem kampe i den forgangne...

EuroLeague

Iffe Lundberg toppede scoringstavlen med 14 point, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften udspillede AS Monaco med 59-83.

EuroLeague

Søndag aften var Iffe Lundberg tilbage i Virtus Bologna-uniformen efter måneders uvished om fremtiden, og danskeren leverede en imponerende præstation i sin comeback-kamp.

EuroLeague

Iffe Lundbergs transfersaga i Bologna har angiveligt taget en drejning, efter klubben har fået en ny cheftræner.

EuroLeague

Virtus Bologna har fredag aften offentliggjort Sergio Scariolos erstatning i form af Luca Banchi.