fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Bobby Brown sikrede Montepaschi deres første sejr

De nuværende Euroleague mestre vandt sværere end forventet over kroatiske Cedevita, og kom dermed frem til deres anden sejr i gruppen, mens nederlaget her for kroaterne var det fjerde i fire kampe.

Mestrene kom ind i kampen som store favoritter, men Cedevita der trods sine tre nederlag i gruppen viste at de sagtens kunne spille med de helt store. Holdet fra Zagreb spillede op med de forsvarende mestre, og havde faktisk også muligheden for at tage de 2 point. Men sidste års finale-MVP Vassilis Spanoulis viste hvad rutine betyder i basketball, der han sammen med resten af hans mandskab sikrede sejren i slutsekunderne.

Lige netop Spanoulis spillede en flot kamp, og førte hans hold an i kampen med 21 point og 7 assist. Cedevita’s bedste var Miro Bilan som havde 16 point og 7 rebounds.

Montepaschi havde på hjemmebane imod franske Chalon muligheden for endelig at få en sejr efter tre nederlag i de tre første kampe. Før kampen så det ud som om at italienerne ville få en overkommelig opgave, men de franske naboer var i flere omgange foran med mere end 10 point. Takket være Bobby Brown var Montepaschi kun bagud med 5 point ved pausen. I anden halvleg var de ligeledes bagud i store dele, og det var først i de sidste 2 minutter at kampen vendte. Da Brown til sidst sikkert scorede på sine to straffekast var kampen færdig og Montepaschi fik deres første sejr i årets Euroleague.

Bobby Brown spillede en fremragende kamp, og endte således med 34 point 5 assist, mens Chalon’s bedste var Shelden Williams med 28 point og 13 rebounds.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Øvrige resultater:

Gruppe A
Fenerbahče – Panathinaikos 73:64
Real Madrid – Cantu 80:66
Khimki – Olimpija 75-65
Stillingen: Fenerbahče 3-1, Real 3-1, Panathinaikos 2-2,Khimki 2-2, Cantu 1-3, Olimpija 1-3.

Gruppe B
Maccabi – Asseco Prokom 93:62
Unicaja – Alba 67:62
Montepaschi – Chalon 93-90
Stillingen: Maccabi 4-0, Alba 2-2, Unicaja 2-2, Chalon 1-3, Prokom 1-3, Montepaschi 1-3.

Gruppe C
Žalgiris – Emporio Armani 92:87
Caja Laboral – Efes 64:76
Olympiakos – Cedevita 79-77
Stillingen: Žalgiris 4-0, Efes 3-1, Armani 2-2, Caja Laboral 1-3, Olympiakos 2-2, Cedevita 0-4.

Gruppe D
Barcelona – Partizan mt:s 85:82
Bešiktaš – CSKA 58-85
Bamberg – Lietuvos Rytas 84-78
Stillingen: Barcelona 4-0, CSKA 4-0, Bešiktaš 2-2, Lietuvos Rytas 1-3, Bamberg 1-3, Partizan mt:s 0-4.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...