fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Billetter til EuroLeague Final Four 2019 til salg i næste måned

Sidste år blev billetterne revet væk få timer til semifinalen og finalen i europas bedste klubturnering EuroLeague Final Four, og du skal derfor være hurtigt hvis du skal være en af de heldige.

EuroLeague turneringen er godt igang i denne sæson, hvor holdene kæmper om en plads ved næste års Final Four som skal afholdes i den spanske by Vitoria-Gasteiz – snart kan du også sikre dig en billet til det store event.

Billetterne til Final Four i EuroLeague i 2019 bliver nemlig sat til salg om små to uger. Den 6. november kl. 12:00 CET kan du sikre dig en plads til Europas største årlige basketball fest. Billetterne bliver kun tilgengælige via hjemmesiden www.f4tickets.com.

Der er 14 forskellige priskategorier som varierer mellem 1.400 og 5.000 kroner. Vær dog opmærksom på at du for dette beløb får en pakke for hele weekenden og hele fire kampe. To semifinaler, kampen om tredjepladsen, og sidst men ikke mindst finalen.

Final Four i 2019 bliver afholdt fra den 17. til den 19. maj i byen Vitoria-Gasteiz hvor EuroLeague-klubben Baskonia holder til.

Arenaen Fernando Buesa Arena har en kapacitet på 15.000 tilskuere, men kun 80% af disse bliver tilgængelige for den almene fan. De resterende 20% er reserveret til blandt andet medier og sponsorer.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

58-årige Luca Banchi er på blokken hos spanske Baskonia, der står uden cheftræner.

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Bakken Bears

Bakken Bears spillede sig tirsdag i finalen i European North Basketball League med en sejr på 90-77 mod BC Siauliai.

Bakken Bears

Bakken Bears´ 17-årige stjerneskud Frederik Drejer Erichsen kom godt fra land til ungdomsturneringen Adidas Next Generation Tournament i Dubai, da han med 11 point...

Armani Milano

Det danske landsholdsemne Shavon Shields skrev tidligere på ugen historie, da han med ti point mod AS Monaco blev den mest scorende EA7 Emporio...

Bakken Bears

Frederik Drejer Erichsen skal i den kommende weekend deltage i ungdommens EuroLeague i Dubai, hvor han kommer til at møde nogle af Europas største...

EuroLeague

Der er måske en stor (!) pose penge på vej til EuroLeague fra Dubai, der angiveligt drømmer om at blive værter for EuroLeague´s Final...