fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Barcelona vinder El Clásico og indtager førstepladsen i Euroleague

Nikola Mirotic var noget nær ustoppelig, da FC Barcelona fredag aften besejrede ærkerivalerne Real Madrid i Euroleague.

Foto: M. Serbin, cskabasket.com

Sæsonens første El Clásico i Euroleague løb fredag aften af stablen, og hjemmeholdet fra Katalonien, Barcelona, kom bedst ud af opgøret mod deres ærkerivaler fra Madrid. Clásico-kampene er notorisk kendt for at byde på basketball af høj kvalitet, og fredagens opgør var ingen undtagelse.

FC Barcelona vandt med cifrene 93-80, og Barcelonas helt store profil Nikola Mirotic var i hopla. Mirotic, der har en fortid i den madrilenske klub, scorede 31 point, noterede sig for en double-double med ti rebounds, og Real-defensiven formåede aldrig at finde opskriften på at lukke ned for den tidligere NBA-spiller.

De evige rivaler lå forud for opgøret á point i Euroleague, med 11 sejre og to nederlag. Med sejren ryger Barcelona op på førstepladsen i Euroleague.

Topscorerne for Real Madrid var Thomas Heurtel og Fabien Causeur med 11 point hver især. Brandon Davies og Nicolas Laprovittola scorede begge 16 point for Barcelona.

Opgøret bød desuden på debut til Dante Exum, der i starten af ugen blev præsenteret som ny Barca-spiller. Exum lavede 2 point, 2 rebounds og en enkelt assist i knap 13 minutter på gulvet.

Se highlights fra kampen herunder:

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Iffe Lundbergs transfersaga i Bologna har angiveligt taget en drejning, efter klubben har fået en ny cheftræner.

EuroLeague

Virtus Bologna har fredag aften offentliggjort Sergio Scariolos erstatning i form af Luca Banchi.

EuroLeague

Virtus Bologna har fredag fyret cheftræner Sergio Scariolo for hans udtalelser på et pressemøde tidligere på ugen.

EuroLeague

Serge Ibaka, der har tilbragt de sidste 14 år i NBA, har angiveligt underskrevet en etårig kontrakt med EuroLeague-holdet Bayern München.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil, Gabriel Iffe Lundberg, er ikke en del af den Virtus Segafredo Bologna-trup, som i disse dage spiller træningskampe.

EuroLeague

Ifølge den italienske avis Resto del Carlino er der nyt i transfersagaen om Iffe Lundberg. Fredag skriver den italienske avis, at det tyrkiske Euroleague-hold...

EuroLeague

Virtus Bolognas sportsdirektør Paolo Ronci deltog tidligere på ugen i et interview med en italiensk radiostation, og her kom han ind på Iffe Lundbergs...

EuroLeague

32-årige Mike James vil fortsat være at finde på AS Monaco-holdkort i den kommende sæson, skriver Eurohoops.net.