fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Barcelona og Maccabi knuste deres modstandere

Allerede nu begynder vi stille og roligt at få dannet os et billede omkring hvilke hold der kommer til spille playoffs i Euroleague. Barcelona og Real Madrid, og noget overraskende tyrkiske Anadolu Efes der alle har syv sejre og 1 nederlag, ligner mandskaber der allerede nu er klar til at spille playoffs.

Barcelona fik endnu en sejr da de på udebane vandt sikkert med 60-99. Spanierne havde ingen problemer imod tyrkerne, da de godt og vel afgjorde kampen ved halvlegen, hvor de allerede var foran med hele 31 point. Anden halvleg skulle Barcelona blot holde føringen, hvilket de også gjorde og sikrede sig deres syvende sejr i TOP16.

Barcelonas topscorer blev Pete Mickael med 17 point uden et eneste brændt skud. Mickael blev godt efterfulgt af Marcelinho Huertas og Ante Tomic der begge havde 14 point. Fenerbahces bedste var duoen McCalebb- Bogdanovic der havde henholdsvis 17 og 18 point.

Maccabi har haft det utroligt svært i TOP16 i år hvor det allerede er blevet til fem nederlag. Torsdag aften kom der en sejr på kontoen, og en god en af slagsen. Montepaschi Siena blev besejret med 92-61 hvilket må være et boost for israelerne, da Montepaschi har spillet forrygende i Euroleague i år. Første periode tegnede ellers til at det ville blive et rigtigt tæt opgør, men i anden periode trak Maccabi fra og så sig aldrig tilbage.

Maccabis bedste var Shawn James der havde 14 point, 6 rebounds og 4 blocks. Topscorer værdigheden hos israelerne blev dog delt af Devin Smith og Yogev Ohayon der begge havde 19 point. Hos italienerne var det Bobby Brown og Kristjan Kangur der der begge havde 13 point.

Øvrige resultater:

Gruppe E
Efes – CSKA 63:60
Real – Alba 77:72
Žalgiris – Panatinaikos 73:78
Bamberg – Unikaha 65:68
Stillingen: Real 7-1, Efes 7-1, CSKA 5-3, Panathinaikos 5-3, Unicaja 4-4, Žalgiris 3-5, Alba 1-7, Bamberg 0-8.

Gruppe F
Khimki – Bešiktaš 87:56
Olympiakos – Caja Laboral 82:74
Fenerbahče – Barcelona 60:99
Maccabi – Montepaschi 92:61
Stillingen: Barcelona 7-1, Montepaschi 6-2, Khimki 5-3, Olympiakos 5-3, Caja Laboral 4-4, Maccabi 3-5, Fenerbahče 2-6, Bešiktaš 0-8.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears´ 17-årige stjerneskud Frederik Drejer Erichsen kom godt fra land til ungdomsturneringen Adidas Next Generation Tournament i Dubai, da han med 11 point...

Armani Milano

Det danske landsholdsemne Shavon Shields skrev tidligere på ugen historie, da han med ti point mod AS Monaco blev den mest scorende EA7 Emporio...

Bakken Bears

Frederik Drejer Erichsen skal i den kommende weekend deltage i ungdommens EuroLeague i Dubai, hvor han kommer til at møde nogle af Europas største...

EuroLeague

Der er måske en stor (!) pose penge på vej til EuroLeague fra Dubai, der angiveligt drømmer om at blive værter for EuroLeague´s Final...

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Nyhedsoversigt

Shavon Shields misser de kommende landskampe mod Georgien og Finland, da han har brug for at restituere ovenpå en skade.

Armani Milano

Shavon Shields var her, der og alle vegne for Milano, da Shields og co. torsdag besejrede Real Madrid i EuroLeague med 81-76.

EuroLeague

Real Madrids Dzanan Musa er blevet kåret til månedens spiller i EuroLeague efter en flot januar-måned, hvor han blandt andet leverede en historisk præstation...