fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Barcelona åbnede Euroleaguesæsonen med en sejr

Torsdag aften tog Barcelona imod serbiske Partizan Beograd. To hold hvis kampe altid er tætte og intense. I den her omgang blev det ligeledes et spændende opgør der endte i en 67-60 sejr til Barcelona.

Barcelona har til denne sæson igen hentet et par klassespillere, som gør at de i år igen er blandt favoritterne til Euroleague titlen. Man har mistet spillere som Joe Ingles, Sarunas Jasikevicius, Nathan Jawai og CJ Wallace.  Til gengæld har man forstærket sig med Joey Dorsey, Bostjan Nachbar, Maciej Lampe, Jacob Pullen og sidste års Euroleague Rising Star Kostas Papanikolau fra de forsvarende mestre Olympiacos.

I Partizan har der efterhånden dannet sig en fransk koloni af spillere. Efter en god sidste sæson af både Leo Westermann og Joffrey Lauvergne, har man tilføjet endnu en franskmand til truppen i form af Boris Dallo. Derudover har man også tilføjet den rutinerede Tarence Kinsey der har haft en stærk sæsonstart, selvom han havde en noget sløj dag torsdag aften i Barcelona med blot 4 point.

Læs også: Favoritterne til Final Four i Euroleague undveg katastrofen i Kiev

For hjemmeholdet scorede nyankommende Kostas Papanikolau og Ante Tomic hver 13 point. For udeholdet Partizan havde Dragan Milosavljevic 15 point, og blev dermed også kampens topscorer.

Næste kamp for Barcelona bliver noget af et brag ude mod Fenerbahce Ulker, der har rustet godt og grundigt op i truppen til denne sæson. Partizan tager hjemme i Beograd imod de franske debutanter Nanterre, der noget overraskende gav CSKA kamp til stregen i deres første kamp i Euroleague.

(Foto: Manon71 – Flickr)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.