fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Barcelona åbnede Euroleaguesæsonen med en sejr

Torsdag aften tog Barcelona imod serbiske Partizan Beograd. To hold hvis kampe altid er tætte og intense. I den her omgang blev det ligeledes et spændende opgør der endte i en 67-60 sejr til Barcelona.

Barcelona har til denne sæson igen hentet et par klassespillere, som gør at de i år igen er blandt favoritterne til Euroleague titlen. Man har mistet spillere som Joe Ingles, Sarunas Jasikevicius, Nathan Jawai og CJ Wallace.  Til gengæld har man forstærket sig med Joey Dorsey, Bostjan Nachbar, Maciej Lampe, Jacob Pullen og sidste års Euroleague Rising Star Kostas Papanikolau fra de forsvarende mestre Olympiacos.

I Partizan har der efterhånden dannet sig en fransk koloni af spillere. Efter en god sidste sæson af både Leo Westermann og Joffrey Lauvergne, har man tilføjet endnu en franskmand til truppen i form af Boris Dallo. Derudover har man også tilføjet den rutinerede Tarence Kinsey der har haft en stærk sæsonstart, selvom han havde en noget sløj dag torsdag aften i Barcelona med blot 4 point.

Læs også: Favoritterne til Final Four i Euroleague undveg katastrofen i Kiev

For hjemmeholdet scorede nyankommende Kostas Papanikolau og Ante Tomic hver 13 point. For udeholdet Partizan havde Dragan Milosavljevic 15 point, og blev dermed også kampens topscorer.

Næste kamp for Barcelona bliver noget af et brag ude mod Fenerbahce Ulker, der har rustet godt og grundigt op i truppen til denne sæson. Partizan tager hjemme i Beograd imod de franske debutanter Nanterre, der noget overraskende gav CSKA kamp til stregen i deres første kamp i Euroleague.

(Foto: Manon71 – Flickr)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Ligesom Iffe Lundberg blev den franske landsholdsspiller Frank Ntilikina torsdag offentliggjort som ny spiller hos KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.

EuroLeague

Iffe Lundberg har skrevet under på en toårig aftale med det serbiske EuroLeague-hold KK Partizan Mozzart Bet Belgrade.

Nyhedsoversigt

58-årige Luca Banchi er på blokken hos spanske Baskonia, der står uden cheftræner.

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Bakken Bears

Bakken Bears´ 17-årige stjerneskud Frederik Drejer Erichsen kom godt fra land til ungdomsturneringen Adidas Next Generation Tournament i Dubai, da han med 11 point...

Armani Milano

Det danske landsholdsemne Shavon Shields skrev tidligere på ugen historie, da han med ti point mod AS Monaco blev den mest scorende EA7 Emporio...

Bakken Bears

Frederik Drejer Erichsen skal i den kommende weekend deltage i ungdommens EuroLeague i Dubai, hvor han kommer til at møde nogle af Europas største...