fbpx
Connect with us

Anadolu Efes Istanbul

Både Lundberg og Shields misser EuroLeague finale

Finalen i Euroleague sæsonen 2020-2021 hedder FC Barcelona mod Anadolu Efes efter to spændende semifinaler fredag aften. Kampene endte således:

CSKA Moskva 86-89 Anadolu Efes

FC Barcelona – Milano 84-82

CSKA Moskva – Anadolu Efes

Klokken 18.00 tørnede danske Iffe Lundberg og CSKA Moskva op i mod tyrkiske Anadolu Efes. Anadolu Efes startede kampen med et kæmpe overtag, hvor CSKA lignede et mandskab som ikke var klar, dog dukkede Iffe Lundberg op i 3. Quarter med hele 15 point og hjalp CSKA med at indhente tyrkernes føring, men måtte desværre udgå med 5 fejl derefter. CSKA kæmpede til det sidste efter at have være bagud med 23 point og fik reduceret Anadolu Efes forspringet til kun 1 point med et minut igen.

Med 0.32 sekunder igen misbrugte Will Clyburn chancen for at bringe CSKA foran i opgøret, men missede sit skud og det resulterede i Efes endte med sejren 89-86

Barcelona – Milano

Den anden semifinale var i mellem spanske FC Barcelona og italienske Milano, hvor blandt andet Danmark er repræsenteret af Shavon Shields. Milano kæmpede og lignede et mandskab der kunne overraske lige ind til det sidste, men Cory Higgins ville det anderledes da han med 0.5 sekunder igen satte en lang to’er og gav Barcelona finalebilletten. Kampen endte 84-82 til FC Barcelona. Det skal lige pointeres, at Nick Calathes udgik med en skade efter en flot præstation med hele 17 point, der forventes en afklaring omkring hans skade senest i morgen.

Ingen danske repræsentanter i årets finale i Euroleague, men der venter stadig et kæmpe brag på søndag mellem Anadolu Efes og FC Barcelona.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Yasin Gönen, 23 år fra Silkeborg. Læser dagligt til finansøkonom, men har en stor kærlighed for basketball 🏀 I min fritid er jeg ansat som skribent for Fullcourt og det er mig en stor ære.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Anadolu Efes Istanbul