fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Armani melder sig i kampen om TOP 16

Litauiske Lietuvos Rytas nyder ikke lige så stor succes i Euroleague som deres landsmænd fra Zalgiris i øjeblikket. Allerede efter første periode kom gæsterne bagud med 9 point. I anden periode kom Rytas flot tilbage og kom til pause med en føring på 3 point. Barcelona kom ud til anden halvleg med en helt anden energi og lagde pres på gæsterne fra start. Føringen blev stille roligt udbygget, og Barcelona er dermed stadigvæk ubesejret i turnering som det eneste hold.

Juan Carlos Navarro havde jubilæum til kampen imod Rytas, da han for præcis 15 år siden debuterede for Barcelona’s førstehold som 17-årig i den hjemlige ACB liga imod Granada. Navarro fejrede dette ved at blive kampens topscorer med 24 point. Udover Navarro spillede Ante Tomic også en flot kamp med 17 point og 7 rebounds.

Armani har haft en noget svingende Euroleague sæson indtil videre. Italienerne startede således sæsonen udmærket med sejre i de to første kampe, herefter har den italienske klub tabt de senest 4 kampe. Kroatiske Cedevita kom til Italien fyldt med selvtillid efter den imponerende overtidssejr hjemme over Zalgiris Kaunas i sidste spillerunde. Cedevita leverede dog ikke nær så godt spil som den foregående kamp hjemme i Zagreb, og Armani fik dermed brudt deres stime af fire nederlag i træk med en sejr på 75-60.

Bedst hos italieanerne var den græske duo Fotsis-Bourousis der havde henholdsvis 15 og 11 point, derudover hev Bourousis også 12 rebounds til sig. For udeholdet blev Miro Bilan topscorer med 15 point.

Øvrige resultater:

Annonce. Scroll for at læse videre.

Gruppe A
Fenerbahče – Olimpija 85:68
Cantu – Panathinaikos, fredag
Real Madrid – Khimki, fredag
Stillingen: Real 4-2, Khimki 4-2, Fenerbahče 4-3, Panathinaikos 3-3, Cantu 2-4, Olimpija 2-5.

Gruppe B

Chalon – Alba 82:87
Unicaja – Prokom 63:48
Montepaschi – Maccabi, fredag
Stillingen: Unicaja 6-1, Maccabi 5-1, Montepaschi 3-3, Alba 3-4, Chalon 2-5, Prokom 1-6.

Gruppe C
Emporio Armani – Cedevita 75:60
Olympiakos – Efes 75:53
Žalgiris – Caja Laboral, fredag
Stillingen: Žalgiris 5-1, Olympiakos 5-2, Efes 4-3, Armani 3-4, Cedevita 2-5, Caja Laboral 1-5.

Gruppe D
CSKA – Partizan mt:s 78:61
Barcelona – Lietuvos Rytas 90:66
Bešiktaš – Bamberg, fredag
Stillingen: Barcelona 7-0, CSKA 6-1, Bešiktaš 3-3, Bamberg 2-4, Partizan 1-6, Lietuvos 1-6.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...