fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Alle top-7 hold vandt i årets første EuroLeague-runde

Der var lutter sejre til favoritterne, da EuroLeague gik ind anden halvdel af sæsonen.

Der blev ikke rykket på stillingen i toppen, da alle holdene i top-7 kom igennem 2019s første EuroLeague-runde med sejre.

Fenerbahce 96 – 87 Baskonia
Gruppespillets førerhold Fenerbahce stod over for danske Shavon Shields og hans klub Baskonia. Gæsterne fulgte godt med gennem hele kampen i Istanbul, men hjemmeholdet havde det ekstra gear, der kunne sikre dem sejren på 96-87.

Shavon Shields spillede en brandkamp og blev kampens topscorer med 22 point. Med 31,5 minut på banen var han samtidig den spiller med næstflest minutter. Han skød imponerende 10/14 fra gulvet, hvor en enkelt scoring var en treer. Han tog ydermere fem rebounds og lavede et enkelt steal.

Se highlights fra kampen

Olympiacos 79 – 65 Panathinaikos
I Athen var der lokalopgør, da Olympiacos stod over for naboerne Panathinaikos. Peace and Frienship Stadium var naturligvis på kogepunktet, og hjemmeholdets fans var med hele vejen og kunne presse Olympiacos hen mod sejren på 79-65.

De to hold havde svært ved at finde vej til kurven i første periode, inden Olympiacos tromlede gæsterne ned med 25-11 i anden periode. Forspringet på 14 point var Panathinaikos ikke i stand til at indhente.

Kampens helt store oplevelse var hjemmeholdets Nikola Milutinov, der på 30 minutter lavede en vanvittig double-double med 18 point og hele 18 rebounds.

Se highlights fra kampen

Real Madrid 91 – 79 Maccabi Fox Tel Aviv
Kongeklubben havde i starten af kampen svært ved at rende fra de israelske gæster, der holdt hjemmeholdet i kort snor. Stillingen var helt lige ved pausen, inden spanierne langsomt trak fra og kunne snuppe en sejr på 91-79.

Real Madrids mexicanske center, Gustavo Ayon, havde en brandkamp. Han kunne nærmest ikke ramme ved siden af kurven. Med 9/10 fra gulvet scorede han 18 point og var blot en enkelt rebound fra en double-double. Også gæsternes Michael Roll gjorde sig bemærket med 23 point. Han var hele 6/7 fra treeren.

Se highlights fra kampen

Resultater
Efes Anadolu Istanbul 92 – 77 FC Bayern München – se highlights her
Real Madrid 91 – 79 Maccabi Fox Tel Aviv
AX Armani Exchange Olimpia Milan 111 – 94 Budocnost Podgoria – se highlights her
Herbalife Gran Canaria 70 – 99 BC Khimki – se highlights her
Fenerbahce 96 – 87 Kirolbet Baskonia
Zalgiris Kaunas 79 – 84 CSKA Moskva – se highlights her
Olympiacos 79 – 65 Panathinaikos
FC Barcelona 97 – 65 Darussafaka Tekfen Istanbul – se highlights her

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...

Nyhedsoversigt

Shavon Shields misser de kommende landskampe mod Georgien og Finland, da han har brug for at restituere ovenpå en skade.

Dansk Basket

Real Madrid levede op til favoritværdigheden, da de torsdag i Minicopa Endesa fik nedlagt Unicaja Malaga med danske August Engelhardt Møller på holdet. Møller...

Armani Milano

Shavon Shields var her, der og alle vegne for Milano, da Shields og co. torsdag besejrede Real Madrid i EuroLeague med 81-76.

EuroLeague

Real Madrids Dzanan Musa er blevet kåret til månedens spiller i EuroLeague efter en flot januar-måned, hvor han blandt andet leverede en historisk præstation...

EuroLeague

Iffe Lundberg gjorde igen det onde ved Partizan Mozzart Bet Belgrade, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften sejrede i EuroLeague på dramatisk vis.

EuroLeague

Daniel Hackett har forlænget sin aftale med Virtus Segafredo Bologna med to år. Det oplyser klubben tirsdag.

Armani Milano

Efter en tre ugers pause er Olimpia Milanos Shavon Shields tilbage fra sin lyskeskade.