fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroCup

Spændende kampe i vente i EuroCuppens semifinaler

EuroCuppens semifinaler er på plads og der venter os to spændende opgør senere på måneden mellem FC Bayern München og Darussafaka Istanbul samt Grissin Bon Reggio Emilia og Lokomotiv Kuban.

De europæiske klubturneringer er ved at nå klimaks, og en af dem er europas anden-bedste klubturnering EuroCuppen.

Onsdag aften faldt brikkerne på plads, efter at de sidste kampe blev afviklet i kvartfinalen som bliver spillet i et system bedst á tre kampe.

Det tyrkiske storhold Darussafaka Istanbul med David Blatt i trænersædet havde allerede kvalificeret sig videre, efter to sejre over montenigrinske Buducnost.

Det samme gjaldt det russiske storhold Lokomotiv Kuban, som slog spanske Gran Canaria ud. De har spillet en helt og aldeles fantastisk sæson, og var på et tidspunkt inde i en stime af 27 sejre i træk sammenlagt i VTB Ligaen og EuroCuppen.

Tyske FC Bayern München og italienske Grissin Bon Reggio Emilia blev onsdag aften de sidste to semifinalister, efter at de slog hhv. UNICS Kazan og Zenit St. Petersburg ud af kvartfinalen.

I semifinalen venter der os to absolute topopgør. FC Bayern München møder Darussafaka Istanbul, imens Grissin Bon Reggio Emilia skal møde Lokomotiv Kuban.

Semifinalen spilles ligesom kvartfinalerne bedst á tre opgør, og skal afvikles den hhv. 20., 23., og 28. marts.

Finalen spilles ligeledes beds á tre opgør på hhv. hjemme og udebane, og skal afvikles den 10., 13., og 16. april.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

DeVaughn Akoon-Purcell har landet en plads på rundens hold i den russiske VTB League. Den tidligere MVP i Basketligaen tørner i denne sæson ud...

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.

CSKA Moscow

De russiske klubber, som er en del af EuroLeague, er udelukket på ubestemt tid. Det drejer sig om UNICS Kazan, CSKA Moskva og Zenit...

Alba Berlin

På fire dage blev hele 16 kampe spillet, da runde 9 og 10 blev færdigspillet.

Nyhedsoversigt

Efter 8. spillerrunde er FC Barcelona fortsat at finde i toppen at ligatabellen, mens Bayern München for alvor er ved at etablere sig selv...

EuroLeague

Der var lutter sejre til favoritterne, da EuroLeague gik ind anden halvdel af sæsonen.

EuroLeague

De tyske mestre FC Bayern München henter den finske guard Petteri Koponen på en tre-årig kontrakt til klubben.

Alba Berlin

Herunder kan du se de 16 hold som skal kæmpe om trofæet i sæsonen 2018/19 i europas bedste klubturnering EuroLeague.